Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Entreteniment

Opcions de lleure a l’avió

Vols de llarg recorregut en els nous avions A330 i A340-600
Tria la diversió

Business Club i Turista

Pantalla personal

Al nou sistema d’entreteniment, cada mes s’inclouran més de 50 pel·lícules en diversos idiomes (anglès, francès, italià, alemany, portuguès…) que comprendran diversos gèneres, des de la comèdia, el drama o l’animació fins a l’acció o el suspens, per descomptat sense oblidar el cinema espanyol. A més, estaran disponibles fins a 78 opcions entre sèries de televisió (espanyoles i internacionals), documentals i programes d’esports, tecnologia i viatges, entre d’altres. D’altra banda, presentem més de 400 opcions musicals, amb discos clàssics i totes les novetats del mercat, així com una variada selecció de jocs en 3D.

Vols de llarg recorregut
Pantalla personal

Business Plus

Pantalla personal

Personalitza la millor manera per entretenir-te durant el vol triant entre una àmplia selecció de pel·lícules, sèries i gèneres musicals. O si ho prefereixes aconsegueix i experimenta una imatge diferent del teu vol amb la càmera de cua.

Pantalla general

Turista

Pantalla general

Tenim disponible una àmplia oferta de pel·lícules d’estrena, actualitat i clàssiques, doblades en espanyol i en anglès per als vols de més de 7 hores.

Vols a Malabo, Moscou i Tel Aviv (subflota A319)
Entreteniment mòbil

Business Club

Pantalla personal

Per a totes les rutes de Business Club, cada passatger pot gaudir d’una PlayStation Portable (PSP), amb pantalla LCD, amb les últimes estrenes cinematogràfiques, les millors sèries i fins a deu canals d’àudio amb tots els èxits musicals. A més, per a més comoditat, t’oferim una carcassa protectora per recolzar la consola sobre la taula. Si el passatger ho prefereix, durant la ruta de Lagos, també pot utilitzar un iPad.

I també...

Jocs

En la teva pantalla individual disposes de diferents videojocs per a vols intercontinentals dels avions A340/600: Buscaminas, Caverman, Solitari, Black Jack, Reverso i Volcanix.

Càmera de cua

Tot l’entorn del teu vol a directory des de la perspectiva de la càmera exterior situada al timó de cua. Disponible a la flota A340/600.

Al teu gust

Escull entre les millors estrenes internacionals de pel • lícules i gran varietat de música amb la màxima qualitat digital. Des de la teva propia butaca pots controlar els continguts de la pantalla a través d'un menú senzill i intuïtiu.

I si viatges en Business Plus...


És possible fer trucades

Al teu seient disposes d’un telèfon perquè puguis parlar còmodament.

El cost de la trucada per minut o fracció és de 9,95 USD

Per motius de seguretat, s’efectuarà un càrrec de 50 USD com a preautorització fins que es validi la teva targeta. Un cop validada, et retornarem el càrrec i et cobrarem el servei. Disculpa les molèsties

Centre de servei al client:
Servei ofert a través de GLOBAlinkSM


No es pot trucar a números gratuïts ni al servei d'informació internacional. Aquests aparells tampoc no permeten rebre trucades.