Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Entreteniment

Opcions de lleure a l’avió

Vols de llarg recorregut en els nous avions A330 i A340-600
Tria la diversió

Business Club i Turista

Pantalla personal

Al nou sistema d’entreteniment, cada mes s’inclouran més de 50 pel·lícules en diversos idiomes (anglès, francès, italià, alemany, portuguès…) que comprendran diversos gèneres, des de la comèdia, el drama o l’animació fins a l’acció o el suspens, per descomptat sense oblidar el cinema espanyol. A més, estaran disponibles fins a 78 opcions entre sèries de televisió (espanyoles i internacionals), documentals i programes d’esports, tecnologia i viatges, entre d’altres. D’altra banda, presentem més de 400 opcions musicals, amb discos clàssics i totes les novetats del mercat, així com una variada selecció de jocs en 3D.

I també...

Jocs

En la teva pantalla individual disposes de diferents videojocs per a vols intercontinentals dels avions A340/600: Buscaminas, Caverman, Solitari, Black Jack, Reverso i Volcanix.

Càmera de cua

Tot l’entorn del teu vol a directory des de la perspectiva de la càmera exterior situada al timó de cua. Disponible a la flota A340/600.

Al teu gust

Escull entre les millors estrenes internacionals de pel • lícules i gran varietat de música amb la màxima qualitat digital. Des de la teva propia butaca pots controlar els continguts de la pantalla a través d'un menú senzill i intuïtiu.