Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Motius per llogar un cotxe amb nosaltres

 • Aconsegueix més Avios. Ara, amb la reserva de les teves vacances obtens 1 Avio per cada euro gastat addicionalment als Avios obtinguts pel teu vol

 • Flota de cotxes amb el nostre soci exclusiu Avis

 • Estalvia reservant conjuntament el vol i el cotxe

 • Extensa selecció d'ubicacions

 • Atenció al client les 24 hores

Lloguer de cotxes
  • París

   Iberia Plus

   Obtindràs mínim 500 Avios pel lloguer a qualsevol destinació. A més, pel fet de ser membre Iberia Plus, podràs afegir-hi un conductor addicional de franc.

   Dóna't d'alta

  • Roma

   Pagament local

   Més flexibilitat en el lloguer mitjançant el pagament local del vehicle.

   Pagament local

  Tots els preus promoguts a iberia.com/avis són en euros i es basen en una mida de cotxe del Grup A. S'apliquen els termes i condicions estàndard d'Iberia. Mostra termes i condicions

  Tots els preus dels plans de vacances, si es mostren, són per persona, estan expressats en euros, i inclouen bitllets de tornada en classe turista en vols d'Iberia o en vols amb codi compartit operats per Iberia. Els preus inclouen tots els càrrecs i taxes amb possibilitat de pagament anticipat, actualitzats a 01 febrer de 2016, però poden variar. A més, les places són molt limitades, sobretot en temporada alta, per tant, per comprovar els preus més recents i la disponibilitat, consulti Iberia.com. Alguns mètodes de pagament comporten despeses de gestió.

  Para beneficiarse del descuento para residentes de territorios no peninsulares en reservas de vacaciones debes proceder a la compra de productos (hotel y/o coche) por separado.

  Descuento en el alquiler de coche si reservas vuelo + coche.

  Precios mostrados son precios finales. Todos los alquileres podrían conllevar recargos adicionales por opciones voluntarias como equipaje especial, conductor adicional, conductor joven, ampliación de las coberturas del seguro, combustible, etc. Promoción no acumulable a otros descuentos, promociones u ofertas. Oferta no transferible ni reembolsable. La persona que alquila debe cumplir con los requisitos de edad mínima y terminos y condiciones de Avis .
  Descuento aplicable para alquiler de coche con una duración de hasta 28 días. No válida para flota especial. Las tarifas incluyen cobertura por robo y daños, licencia del vehículo, cargos de aeropuerto y tasas cuando sean aplicables. Alquileres sujetos a exceso de seguro: seguros opcionales disponibles. Todos los alquileres podrían conllevar recargos adicionales por opciones voluntarias como equipaje especial, conductor adicional, conductor joven, ampliación de las coberturas del seguro, combustible, etc.). Podrían aplicarse restricciones en la devolución del vehículo. La persona que reserva debe cumplir los requisitos del conductor, edad y de abono de Avis La edad mínima podría variar según el destino.

  Obtenció d'Avios

  Per tenir dret a obtenir Avios estàndard, ‘3 Avios per cada euro gastat’, i tots els Avios extra, els lloguers han d'incloure el número de client d'Iberia Plus del primer conductor (el "llogater"). Aquest número de targeta d'Iberia Plus s'ha de donar en el moment de la reserva, i la targeta s'ha de mostrar en el moment de realitzar el lloguer.

  Els lloguers realitzats mitjançant tarifes/AWD (corporatives/governamentals) contractades no donen dret a l'obtenció d'Avios estàndard o extra.

  Els lloguers amb xofer, els lloguers Prestige, els lloguers de furgonetes, les tarifes de personal del sector dels viatges, incloent-hi els programes de empleats d'Iberia i Avis, les tarifes de substitució/assegurança, els programes d'associacions seleccionats, els programes de tarifes netes i els lloguers reservats amb agències de viatge en línia (amb l'excepció d'iberia.com), i els llocs de mediadors i de comparació de preus no donen dret a l'obtenció d'Avios.

  Només els lloguers que donin dret a l'obtenció d'Avios estàndard (és a dir, 3 Avios per cada euro gastat) donaran dret als Avios extra esmentats a continuació o als Avios extra emesos com a resultat de promocions especials portades a terme per Avis de tant en tant.

  Els lloguers consecutius o afegits no donen dret a l'obtenció d'Avios: en aquestes situacions, només s'obtindran Avios amb el primer lloguer que compleixi les condicions.

  Es poden obtenir Avios amb el lloguer de cotxes d'Avis sense prendre un vol. L'obtenció d'Avios pot trigar fins a 8 setmanes a partir de la data de lloguer. Tots els Avios emesos estan subjectes als termes i condicions d'Iberia Plus. El llogater ha de complir els requeriments d'Avis d'edat, conductor i crèdit.

  Aconsegueix 3 Avios per cada euro gastat al lloguer de cotxes d'Avis

  Avis concedirà ‘3 Avios per cada euro gastat’ als lloguers d'Avis que compleixin les condiciones. Si el lloguer no es paga en euros, la moneda es convertirà a euros amb el tipus de canvi d'Avis de la data d'inici del lloguer (la data de recollida del cotxe). El valor final del lloguer emprat per calcular la concessió d'Avios exclourà els càrrecs per danys (càrrecs reals per danys o excessos d'assegurança carregats per danys) i exclourà els impostos.

  Es concedirà un mínim de 500 Avios per als lloguers d'1 a 2 dies i un màxim de 700 Avios per als lloguers de més de 3 dies per cada lloguer que compleixi les condicions. Per cada lloguer que compleixi les condicions es concedirà un màxim de 10.000 Avios.

  Després del lloguer, si es fa cap ajustament del valor del lloguer (per exemple si els Serveis al Client d'Avis fan un reemborsament), es pot abonar o carregar la concessió d'Avios adient des del compte de client d'Iberia Plus segons calgui.

  2 Avios per cada euro gastat en tarifes corporatives

  Avis concedirà 2 Avios per cada euro gastat amb determinats lloguers corporatius d'Avis seleccionats que compleixin les condicions. Si el lloguer no es paga en euros, la moneda es convertirà a euros amb el tipus de canvi d'Avis de la data d'inici del lloguer (la data de recollida del cotxe). El valor final del lloguer emprat per calcular la concessió d'Avios exclourà els càrrecs per danys (càrrecs reals per danys o excessos d'assegurança carregats per danys) i exclourà els impostos. No hi ha cap concessió d'Avios mínima per als lloguers corporatius. Per cada lloguer que compleixi les condicions es concedirà un màxim de 10.000 Avios. Els lloguers corporatius d'Avis no donen dret a les promocions d'Avios extra. Després del lloguer, si es fa cap ajustament del valor del lloguer (per exemple si els Serveis al Client d'Avis fan un reemborsament), s'abonarà o carregarà la concessió d'Avios adient des del compte de client d'Iberia Plus segons calgui. Per tenir dret a 2 Avios per cada euro gastat a lloguers corporatius d'Avis, els lloguers han d'incloure el número de client d'Iberia Plus del primer conductor (el "llogater"). Aquest número de targeta d'Iberia Plus s'ha de donar en el moment de la reserva, i la targeta s'ha de mostrar en el moment de realitzar el lloguer. Si ets un client corporatiu i tens preguntes sobre si tens dret als Avios, posa't en contacte amb el teu responsable de comptabilitat corporativa d'Avis.

  500 Avios extra en inscriure't a Avis Preferred

  Dóna't d'alta a Avis Preferred amb un dels nostres mitjans d'inscripció de clients d'Avis i Iberia Plus o bé a avisiberia.com. D'aquesta manera se't demanarà el teu nivell i número de client d'Iberia Plus, i aquesta informació s'emmagatzemarà al teu perfil de client Preferred. Així t'asseguraràs de rebre Avios amb cada lloguer que realitzis.

  Recorda portar sempre TOTES DUES parts de la teva llicència de conducció si en tens una de nou estil amb foto. És fonamental que comprovem ambdues parts per comprovar la identitat i l'aprovació de la llicència. De vegades, els nostres clients Avis Preferred se n'obliden perquè, comprensiblement, suposen que no necessiten aportar CAP paper. Nosaltres, però, sí que necessitem els documents per poder comprovar una llicència de conducció vàlida a cada lloguer. Per tant, s'ha de portar.

  En rebre la targeta d'Avis Preferred també es rep un bo de 500 Avios extra al següent lloguer d'Avis Preferred. Només s'han de seguir les instruccions de reserva del revers del bo per a beneficiar-se'n.

  Ara és possible incloure el número d'Avis Preferred a les reserves de lloguer de cotxes a iberia.com. S'ha de tenir en compte que a aquestes reserves s'aplicarà automàticament un AWD (número d'Avis Worldwide Discount) d'Iberia. Si el teu perfil d'Avis Preferred inclou un AWD corporatiu, aquest se sobreescriurà amb un AWD d'Iberia durant el procés de reserva per tal que no rebis una tarifa corporativa. Si ets un client corporatiu i tens preguntes sobre aquest procés, posa't en contacte amb el teu responsable de comptabilitat corporativa d'Avis.

  Bo de fidelització: aconsegueix 750 Avios extra en realitzar 4 lloguers amb Avis durant un any natural de 12 mesos que compleixin les condicions.

  Fes quatre lloguers qualificats amb Avis durant un any natural de 12 mesos (de l'1 de gener al 31 de desembre) i aconsegueix un bo de fidelització puntual un cop l'any de 750 Avios.

  La data de començament del lloguer (és a dir, la data de recollida del cotxe) determinarà a quin any natural s'acumula el lloguer, comptant fins als quatre lloguers necessaris. Per exemple, un lloguer que comenci el 20 de desembre de 2014 i que acabi el 4 de gener de 2015 es comptarà a l'any natural 2014.

  Els clients Iberia Plus tenen dret a un conductor addicional de franc a cada lloguer a tot el món que compleixi les condicions

  Aquest benefici està disponible només per als clients Iberia Plus de tots els nivells que reservin amb un AWD d'Iberia Plus: Iberia Plus Clàssica/Plata X311400; Iberia Plus Or/Platí X406800. Els lloguers reservats per clients Iberia Plus que facin servir Avios o Avios & Money també se'n poden beneficiar.

  Simplement accedeix al teu compte d'Iberia Plus i fes-hi la reserva amb normalitat. No necessites sol·licitar un conductor addicional en el moment de la reserva. Simplement sol·licita que s'hi afegeixi un conductor addicional en recollir el cotxe.

  El conductor addicional ha de complir els requisits d'edat i conductor estàndard d'Avis per a aquella ubicació de lloguer. El conductor addicional ha de presentar una llicència de conducció completa i vàlida (ambdues parts en cas de tractar-se de la versió de nou estil de paper/foto del Regne Unit; llicència internacional de conducció si la llicència de conducció del conductor està escrita en un alfabet no llatí, com grec, àrab, etc.).

  Només es pot reclamar un conductor addicional gratis per cada lloguer. Si hi ha més conductors addicionals, es cobraran en el moment del lloguer amb la tarifa adient publicada per a la ubicació.

  Vull continuar llegint Amaga