Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Hora límit

Arriba a temps al teu vol i millora la teva experiència

Sempre es marca una hora límit abans de l’hora programada de la sortida del vol perquè formalitzis el teu passatge i facturis l’equipatge que has de transportar.

Hora límit per facturar

45 minuts abans del vol

Hora límit per embarcar

20 minuts abans del vol

En alguns aeroports de la xarxa d’Iberia, per raons de seguretat, hi ha temps límit superiors

Taula d’hores límit per facturar

El temps de facturació dels vols finalitza per a tots els clients 45 minuts abans de la sortida programada (en alguns aeroports de la xarxa d’Iberia, per raons de seguretat, hi ha temps límit superiors).

Pont Aeri Curta i mitjana distància Llarga distància
20 min 45 min* 120 min sortint de Caracas
30 min sortint de Guatemala
90 min Dakar, Lagos, Luanda
60 min Resta de destinacions de llarga distància **

* Excepte si el teu vol surt de la Terminal T4S de l’aeroport de Madrid, on el temps és de 55 minuts.

** Alger, Nova York (JFK), Boston, Quito, Rio de Janeiro, São Paulo, Los Angeles (LAX), Chicago (O'Hare), Tel Aviv, Buenos Aires (Ezeiza), Ciutat de Guatemala, Ciutat de Panamà, Miami, Lima, Guayaquil, Bogotà i Mèxic DF. Per a aquestes destinacions recomanem ser-hi 3 hores abans.

Targeta d'embarcament anticipada

Si la teva destinació és nacional, Unió Europea, o països integrats en el tractat de Schengen i no portes equipatge, t’has de presentar amb mitja hora d’antelació en punts de contacte Iberia a la terminal.

Facturació automàtica

Tens a la teva disposició un sistema de facturació automatitzat a les terminals dels principals aeroports espanyols, amb la finalitat d’escurçar temps i millorar l’experiència de viatge.

Tingues en compte que

Si s’assoleix l’hora límit assenyalada sense que el passatger hagi complert les formalitats requerides, no serà acceptat al vol, sense incórrer la companyia transportista en responsabilitat per la no-acceptació.

Has de portar la teva documentació de viatge sempre actualitzada: DNI i/o passaport per a països d’origen i destinació de la UE i Schengen; passaport i visats per a la resta de destinacions i països d’origen.

Comprova quina part del teu equipatge és gratuït i entra a la franquícia contractada.

Els punts de contacte d’Iberia de la teva terminal són: porta d'embarcament, taulell de facturació i punts d'informació d'Iberia. Els passatgers de Business Class i Business Plus ho podran fer també a les Sales Vip.

El càlcul dels temps de sortida s’estableix perquè el transportista compleixi tots els requisits previs al despatx de l’avió.

Més informació

Controls de seguretat en vols a Tel Aviv
Seguretat en aeroports internacionals

I recorda

  • Formalitza el teu vol i factura.
  • Si no arribes dins de l’hora límit el teu bitllet es pot arribar a cancel·lar.
  • Porta sempre preparada tota la documentació.
  • Disposes de sistemes d’embarcament i de facturació que agiliten el temps.

Potser t'interessa també