Saltar a contingut

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Cerca de vols (Horaris)

Seleccioni les ciutats d'origen i destinació, i també les dates de sortida i tornada, per tal de conèixer els vols programats per aquella setmana.

Baixada d'horaris oneworld

Planifica els teus vols còmodament des del dispositiu que triïs

Descarrega-ho en pdf Aplicació per a iPad

CA_Última hora de nuestros vuelos

Sense incidències

No tenim constància que s’estiguin produint incidències que puguin repercutir en la puntualitat dels nostres vols.

Si vols consultar l’estat d’un vol, pots fer-ho a través d’arribades i sortides

Mesures de seguretat a França

Com a conseqüència de l'estat d'emergència declarat a França, és obligatòria la presentació de la documentació per viatjar.

>strong>Aeroport d'Orly-París:

  A causa de l'augment dels controls de seguretat a Orly, recomanem acudir a l'aeroport amb la major anticipació possible.

Virus Zika. Flexibilització de tarifes per a dones embarassades

A consecuencia del Virus Zika, implementamos la flexibilización de tarifas, para clientas de Iberia embarazadas con billetes 075 emitidos hasta el 29 de enero 2016 viajando a Sao Paulo (GRU), Rio (GIG), Mexico (MEX), Cancún (CUN), Panama (PTY), Guatemala (GUA), Santo Domingo (SDQ), San Salvador (SAL), Caracas (CCS), Bogotá (BOG), Cali (CLO) y Medellín (MDE) .

Las clientas que viajan a los siguientes destinos pueden cambiar las fechas del vuelo hasta el 29 de febrero de 2016 o pueden emplear el importe de este billete como forma de pago para un nuevo billete a un destino alternativo

Para responder a cualquier consulta que desees efectuarnos en relación con su viaje, le atenderemos en:

  • España: Serviberia 901 111 500 durante las 24 horas del día
  • Desde otro país Consulte aquí

Le pedimos disculpas por los inconvenientes que esta circunstancia ajena a Iberia pueda ocasionarle y le agradecemos especialmente su paciencia y comprensión.