Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

La teva targeta Iberia Plus Plata


Targeta Iberia Plus Plata
La nostra màxima prioritat ets tu

Afegeix nous beneficis exclusius als de la teva targeta Clásica:

  • Guanya un 25% més d’Avios cada vegada que la utilitzes
  • Guanya temps quan factures
  • Oblida’t de les llistes d’espera a les teves reserves
  • Augmenta la franquícia d’equipatge.
  • Aconsegueix avantatges exclusius en partners.

Per accedir o mantenir aquesta targeta només necessites
1.100 Punts Elite o 25 trajectes

*entre l’1 d’abril d’enguany i el 31 de març de l’any vinent

Dóna't d'alta d'Iberia Plus
Amb Iberia Plus Plata tu vas primer. 

En reservar els teus bitllets en companyies del Grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional\Air Nostrum) o de l'aliança oneworld o en facturar

Bonus Plata: obtens un 25% addicional d’Avios als teus vols

Durant el període de validesa de la teva targeta Plata, Iberia Plus t’obsequia amb un 25% addicional d’Avios, calculats sobre les milles reals volades. Quan la distància volada sigui inferior a 500 milles, el percentatge s’aplicarà sobre 500 milles.

Des del Gener 1, 2014, s’aplicarà en tots els vols inclosos en l’obtenció de Punts Elite al Grup Iberia, British Airways i Finnair. També s’aplicarà en determinats vols de Vueling i American Airlines.

Pots facturar l’equipatge als taulells de Business

La targeta Iberia Plus Plata et permet facturar l’equipatge en qualsevol dels taulells destinats a Business , independentment de la classe que hagis reservat.

Vàlid per a vols operats i comercialitzats per una aerolínia membre de oneworld (comercialitzat significa que ha de aparèixer un número de vol de l’aerolínia membre de oneworld al bitllet)

Tens més franquícia d’equipatge

La teva targeta Iberia Plus Plata t'ofereix una franquícia d'1 peça addicional de fins a 23 kg en bitllets la franquícia dels quals comprengui 0 o 1 equipatges en totes les rutes del Grup Iberia
A més, podràs beneficiar-te d'un sobrepès de fins a 32 kgs per maleta.

Com a client d'Iberia Plus Plata, tots els equipatges esportius i instruments musicals seran considerats dins de la franquícia permesa a tots els vols operats pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostum i Iberia Express) i no comportaran cap recàrrec addicional sempre que no superin aquesta franquícia.

Consulta la franquícia d’equipatge

Embarcament prioritari

Un tracte exclusiu que et farà oblidar-te de les cues i que se suma a la resta d'avantatges de la targeta. Vàlid per a tots els vols operats pel Grup Iberia.

Tens prioritat en llistes d'espera a l'aeroport

Amb Iberia Plus Plata, tu vas primer. Mostra la teva targeta als nostres agents quan facturis o quan compris o reservis el bitllet i et donarem prioritat en la llista d’espera del teu vol.

Gaudeixes dels avantatges de oneworld Ruby

Com a client Iberia Plus obtens Avios segons el teu nivell de targeta cada cop que volis amb l'aliança oneworld. I, a més, tens dret als següents avantatges de oneworld per ser titular de la targeta Plata:

  • - Facturació preferent en mostradors Business.
  • - Preferència per triar seient (en cas de disponibilitat).
  • - Prioritat en la llista d’espera d’aeroport.
Vés a la pàgina de oneworld
Mantens el teu nivell Iberia Plus durant la maternitat

Si esperes un fill, l'has tingut fa poc o estàs en procés d'adopció, no perds el nivell Iberia Plus encara que redueixis la freqüència anual de vols.
Per ampliar la vigència de la teva targeta per un període addicional, només has d'acreditar la baixa per maternitat amb un informe mèdic o bé el certificat de prestació per maternitat (també vàlid per a l'altre progenitor) enviant un correu electrònic a baby@iberia.es. Un cop comprovada la veracitat de la documentació, procedirem a destruir-la per la teva seguretat i t'enviarem un correu electrònic per confirmar la renovació del nivell de targeta. p>
p>Aquest benefici no és aplicable a les targetes Plata obtingudes per criteris diferents dels estàndard del programa en funció dels vols o dels Punts Elite acumulats.

S'estableix, com a termini de sol•licitud, des de la data de l'informe mèdic de l'embaràs fins a sis mesos després de la data de naixement del fill, de la data de resolució judicial en casos d'adopció o tutela o de la data de decisió administrativa o judicial en casos d'acolliment.

(*) Per als vols Operat per Iberia per a LEVEL IB26XX no s'aplica cap d'aquests beneficis.

Com accedeixes a la targeta Oro?
Només necessites
2.250 Punts Elite o 50 trajectes
entre l’1 d’abril d’enguany i el 31 de març de l’any vinent

Efectuant almenys 1 vol amb codi IB, operat per Iberia o per una altra companyia partner associada del programa Iberia Plus, Vueling o British Airways, en les tarifes que computen per a l’obtenció de Punts Elite, o si alternativament fas 50 vols en les condicions abans descrites.