Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

La teva targeta Iberia Plus Plata


Targeta Iberia Plus Plata
La nostra màxima prioritat ets tu

Afegeix nous beneficis exclusius als de la teva targeta Clásica:

 • Guanya un 25% més d’Avios cada vegada que la utilitzes
 • Guanya temps quan factures
 • Oblida’t de les llistes d’espera a les teves reserves
 • Augmenta la franquícia d’equipatge.
 • Aconsegueix avantatges exclusius en partners.

Per accedir o mantenir aquesta targeta només necessites
1.100 Punts Elite o 25 trajectes

*entre l’1 d’abril d’enguany i el 31 de març de l’any vinent

Dóna't d'alta d'Iberia Plus
Tens prioritat en llistes d’espera de reserves

Quan reservis els teus bitllets en companyies del Grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional\Air Nostrum) o de l’alianza oneworld, identifica’t com a client Iberia Plus Plata i et donarem prioritat a la llista d’espera (excepte bitllets amb càrrec a Avios).

Bonus Plata: obtens un 25% addicional d’Avios als teus vols

Durant el període de validesa de la teva targeta Plata, Iberia Plus t’obsequia amb un 25% addicional d’Avios, calculats sobre les milles reals volades. Quan la distància volada sigui inferior a 500 milles, el percentatge s’aplicarà sobre 500 milles.

Des del Gener 1, 2014, s’aplicarà en tots els vols inclosos en l’obtenció de Punts Elite al Grup Iberia, British Airways i Finnair. També s’aplicarà en determinats vols de Vueling i American Airlines.

Pots facturar l’equipatge als taulells de Business Class

La targeta Iberia Plus Plata et permet facturar l’equipatge en qualsevol dels taulells destinats a Business Class, independentment de la classe que hagis reservat.

Vàlid per a vols operats i comercialitzats per una aerolínia membre de oneworld (comercialitzat significa que ha de aparèixer un número de vol de l’aerolínia membre de oneworld al bitllet)

Tens més franquícia d’equipatge

La teva targeta Iberia Plus Plata t'ofereix una franquícia d'1 peça addicional de fins a 23 kg en bitllets la franquícia dels quals comprengui 0 o 1 equipatges en totes les rutes del Grup Iberia
A més, podràs beneficiar-te d'un sobrepès de fins a 32 kgs per maleta.

Consulta la franquícia d’equipatge

Embarcament prioritari

Un tracte exclusiu que et farà oblidar-te de les cues i que se suma a la resta d'avantatges de la targeta. Vàlid per a tots els vols operats pel Grup Iberia.

Tens prioritat en llistes d’espera de l’aeroport

Amb Iberia Plus Plata, tu vas primer. Mostra la teva targeta als nostres agents quan facturis o quan compris o reservis el bitllet i et donarem prioritat en la llista d’espera del teu vol.

Tens una assegurança d’assistència a l’estranger.

Com a client Iberia Plus Plata, disposes d’una assegurança gratuïta amb Europ Assistance per fer front als imprevistos que es puguin produir durant el desplaçament*.

 • - Despeses mèdiques fins a un màxim de 3.005 euros.
 • - Protecció de l’equipatge.
 • - Avançament de fons en cas de necessitat.
 • - Responsabilitat civil a l’estranger.
 • - Enviament d’objectes i medicaments.
 • - Transmissió de missatges urgents.

Consulta les prestacions d’aquest servei al telèfon d’Europ Assistance España,
(34) 91 514 99 30
.

* Les prestacions d'aquesta assegurança seran vàlides, sempre que el temps de permanència fora de la residència habitual no sigui superior a 90 dies consecutius, per viatge o desplaçament. Per sol•licitar les cobertures d'assistència en viatge, caldrà acreditar possessió i utilització de bitllet aeri d'IBERIA o d'una companyia del grup.

Gaudeixes dels avantatges de oneworld Ruby

Com a beneficiari del Programa Iberia Plus, cada vegada que volis amb Alianza oneworld obtindràs Avios segons el teu nivell de targeta. I a més a més, pel fet de ser titular de la targeta Plata tens dret als avantatges següents de oneworld:

 • - Facturació preferent en classe executiva.
 • - Preferència per triar seient (en cas de disponibilitat).
 • - Prioritat en la llista d’espera d’aeroport.
Vés a la pàgina de oneworld
Com accedeixes a la targeta Oro?
Només necessites
2.250 Punts Elite o 50 trajectes
entre l’1 d’abril d’enguany i el 31 de març de l’any vinent

Efectuant almenys 1 vol amb codi IB, operat per Iberia o per una altra companyia partner associada del programa Iberia Plus, Vueling o British Airways, en les tarifes que computen per a l’obtenció de Punts Elite, o si alternativament fas 50 vols en les condicions abans descrites.