Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Iberia Plus Kids

Grans avantatges per als més petits

Targeta Iberia Plus Kids
La manera més fàcil perquè els més petits se sentin grans:
  • Targeta personalitzada per a nens entre 2 i 11 anys.

  • Amb els mateixos avantatges que la targeta Clásica.

  • Ofertes dels nostres partners per als més petits.

  • Quan faci 12 anys li enviaran la targeta Clásica.

  • Si aconsegueix prou Punts Elite per pujar de nivell, rebrà la targeta corresponent.

Logotip de Micropolix

Micropolix

Aconseguir Avios és un joc de nens a la ciutat on aprenen a ser grans

Micropolix és l’única ciutat del món on caben els somnis dels més petits. Perquè allà els nens poden ser tan grans com vulguin.

Ara els divendres a la tarda, dissabtes i diumenges vine a Micropolix i gaudeix d’un descompte del 20% sobre el total de la compra feta i, a més, aconsegueix Avios.

En aquest centre d’oci educatiu, únic a Espanya, els nens de 5 a 14 anys viuen en primera persona les tasques pròpies d’un pilot, un bomber, un conductor, un metge...

Activitats supervisades per personal qualificat amb formació pedagògica i artística, en què els més joves es familiaritzen amb la feina en equip, la presa de decisions, la responsabilitat i el respecte.

A Micropolix disposem de 12.770 m2 repartits en dues plantes en què hem reproduït la cabina d’un avió d’Iberia, les principals cambres d’un vaixell, un camió de bombers, l’ajuntament, l’oficina d’un banc, el supermercat... Fins a 30 centres d’activitats que es reforcen amb serveis com cafeteria, seguretat privada, consignes, zones comunes accessibles o infermeria. Un recinte on tots poden trobar el seu lloc en un escenari tan real que fa que cada visita sigui recordada per sempre.

Llegir més
Logo Sheffield Centre

Sheffield Centre

Envia el teu fill a estudiar a l’estranger i aconsegueix 5.000 Avios per anar a visitar-lo

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector dels idiomes, oferim una de les ofertes educatives més importants i més bones, amb un servei excel·lent d’atenció personalitzada per a cada estudiant, amb cursos a l’estranger i a Espanya.

Aconsegueix 5.000 Avios extra amb Sheffield Centre.

 

Contracta el teu programa d’any escolar a l’estranger entre l’1 de setembre i el 31 d’octubre del 2012 i aconsegueix 5.000 Avios Extra*.

Pots accedir a la informació dels programes d’any escolar a: www.sheffield.es/aescolar/home


*Aquesta promoció no és acumulable a altres promocions o descomptes.

Llegir més