La ciutat de la llum és, per a molts, la més bella del món. No és d'estranyar. Tot i que és la capital del país que va acabar amb la monarquia a cop de guillotina, París li deu gran part del seu esplendor i magnificència…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Palma de Mallorca a París (PAR) Vols barats de Palma de Mallorca a París (PAR) de Palma de Mallorca a París Palma de Mallorca-París, França
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

París

La ciutat de la llum és, per a molts, la més bella del món. No és d'estranyar. Tot i que és la capital del país que va acabar amb la monarquia a cop de guillotina, París li deu gran part del seu esplendor i magnificència…

La ciutat de la llum és, per a molts, la més bella del món. No és d'estranyar. Tot i que és la capital del país que va acabar amb la monarquia a cop de guillotina, París li deu gran part del seu esplendor i magnificència als Borbons. Molts dels monuments, places i jardins parisencs més emblemàtics estan vinculats a la corona i podràs visitar-los si agafes un dels nostres vols barats a París.

El museu del Louvre, antic palau reial, el jardí de les Tulleries, la place des Vosges, al barri de Marais (antic barri jueu avui convertit en zona gai per exceŀlència), i el descomunal palau de Versailles (a la localitat veïna de l'mateix nom) són només alguns exemples. No obstant això, va ser Napoleó qui li va donar a la ciutat l'aspecte de què gaudeix avui. Durant el seu règim es van construir avingudes àmplies com la rue de Rivoli i edificis moderns com l'òpera Garnier. La basílica del Sacré Cœur, d'estil bizantí, situada dalt del turó de Montmartre, és de visita obligada. De camí a ella no et perdis els carrerons del bohemi barri de Monmartre, punt de trobada de pintors i escriptors al segle XIX. Si vols contemplar l'escenari d'una de les més cèlebres obres de la literatura universal, Notre Dame de Paris, escrita per Víctor Hugo, no et perdis la catedral homònima d'estil gòtic. A escassos metres d'allà, a la vora esquerra o rive gauche, s’estendre Sant-Michel, també conegut com el "barri llatí". En ell, a més d'un animat ambient nocturn, es troben la Universitat de la Sorbona i el Panteó.

Després d'una estona de relax als jardins de Luxemburg, la visita continua: els majestuosos Grand i Petit Palais, les compres pels Camps Elisis, les passejades a la vora del Sena, els museus D'Orsay i L'Orangerie (per amants del impressionisme) i, per descomptat, la torre Eiffel t'aguarden. El monument, de 330 metres d'alçada (acoblat amb dos milions i mig de perns!), Et regalarà les vistes més belles i imponents de la ciutat.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics