Assentada entre els volcans andins de Pichincha, Antisana, Cotopaxi i Cayambe, a 2.800 metres sobre el nivell del mar, la capital equatoriana és una de les més belles i riques culturalment de Llatinoamèrica. El seu enorme…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Tenerife a Quito (UIO) Vols barats de Tenerife a Quito (UIO) de Tenerife a Quito Tenerife-Quito, Equador
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Quito

Assentada entre els volcans andins de Pichincha, Antisana, Cotopaxi i Cayambe, a 2.800 metres sobre el nivell del mar, la capital equatoriana és una de les més belles i riques culturalment de Llatinoamèrica. El seu enorme…

Assentada entre els volcans andins de Pichincha, Antisana, Cotopaxi i Cayambe, a 2.800 metres sobre el nivell del mar, la capital equatoriana és una de les més belles i riques culturalment de Llatinoamèrica. El seu enorme centre històric s’estendre per més de 320 hectàrees, el que el converteix en el més gran del continent americà. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1978, el casc antic de Quito acull esglésies, capelles, monestirs i convents colonials, així com places, museus, edificacions republicanes i interessants mostres de l'arquitectura d'inicis del segle XX.

Si agafes un dels nostres vols barats a Quito, descobriràs una ciutat que gràcies a la seva singular situació geogràfica i la bellesa del seu patrimoni arquitectònic, ha estat mereixedora als últims anys d'encesos elogis d'importants mitjans com el New York Times. Si bé fins llavors els turistes passaven en ella un parell de dies només de camí al popular Arxipèlag de Galápagos, avui en canvi es perden gustosos per les seves valls, turons, carrerons, places i avingudes plens d'història i llegendes. Imponents monuments com la Basílica del Vot Nacional (el temple neogòtic més gran del continent americà), l'Església de la Companyia (construïda entre els segles XVII i XVIII a imatge i semblança de l' Església del Gesú de Roma), o l'Església de Sant Francesc (el conjunt arquitectònic més gran dels existents als centres històrics de les ciutats d'Amèrica Llatina) conviuen amb barris bohemis com el de Guápulo.

El seu paisatge rural i campestre, així com el seu ambient bohemi, fan que el barri de Guápulo sembli un poble de conte tot i estar dins de la ciutat. Conegut per la seva església, la seva vida nocturna i les seves festivitats tradicionals, és a més el lloc des del qual va partir en 1541 Gonzalo Pizarro a l'expedició en què va acabar descobrint l'Amazones. Si vols dominar la ciutat des de dalt no et perdis el Turó del Panecillo, una elevació natural de 3.000 metres sobre el nivell del mar des de la qual es poden contemplar les millors vistes de la 'joia de la corona d’Equador'.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics