Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Facturació onlineTens dubtes?

Què és el check-in online?


La manera més còmoda i ràpida d'obtenir la targeta d'embarcament del teu vol des de casa.

Reserva el teu seient i aconsegueix la targeta d’embarcament des del mateix moment de la compra en tots els vols d’Iberia, Iberia Express i Air Nostrum, excepte de/a Londres, els EUA, Puerto Rico, Mèxic, Guatemala, El Salvador, República Dominicana, Hondures, Nicaragua i Cuba. En la resta de vols, podràs continuar fent el check-in online des del dia anterior.
El temps límit per obtenir la targeta d’embarcament online és fins 1 hora abans de la sortida programada del vol (90 minuts a Lagos, San José i 180 minuts a Caracas).

Si vols també pots facturar a l’aeroport a les nostres màquines d’autofacturació o als taulells.

Més informació

Tornar a dalt

Servei MyBagTag: Factura el teu equipatge des de casa


Ara, quan facis el check-in online a través de www.iberia.com, per a un vol directe (sense connexions) amb origen i destinació en qualsevol ciutat d’Espanya en vols operats pel grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Air Nostrum) podràs afegir-hi el nombre de maletes amb què volaràs i imprimir les etiquetes de facturació en un simple full de paper. Aquest full (un d’únic per maleta, sense còpies ni duplicats) es doblega en quatre parts i s’introdueix en una funda de plàstic que podràs aconseguir als aeroports de la xarxa nacional i reutilitzar en diversos viatges. Una vegada a l’aeroport, només s’ha de posar la maleta als mostradors d’entrega ràpida (en el cas de Madrid, els mostradors 810-811 i 850-851 de la T4).

Quan hagis deixat la teva maleta ja pots anar directament a la porta d’embarcament.

Pròximament s’anirà implantant en tots els aeroports de la xarxa europea i internacional i, en una tercera fase, als vols en connexió.

Més informació

Tornar a dalt

Com es factura online des d'Iberia.com?


Factura online a Iberia.com en 5 passos senzills, només necessites un ordinador o una tauleta amb connexió a Internet. Si tens un telèfon intel·ligent pots accedir a iberia.mobi o descarregar-te les aplicacions per a iPhone, Android o Blackberry.

Reserva el teu seient i aconsegueix la targeta d’embarcament des del mateix moment de la compra en tots els vols d’Iberia, Iberia Express i Air Nostrum, excepte de/a Londres, els EUA, Puerto Rico, Mèxic, Guatemala, El Salvador, República Dominicana, Hondures, Nicaragua i Cuba. En la resta de vols, podràs continuar fent el check-in online des del dia anterior.
El temps límit per obtenir la targeta d’embarcament online és fins 1 hora abans de la sortida programada del vol (90 minuts a Lagos, San José i 180 minuts a Caracas).

 1. Cercant la teva reserva:
  Selecciona una de les dues opcions existents per facilitar les dades de cerca.
  • Codi de reserva. Has de conèixer el codi de la reserva o el localitzador i el cognom del passatger segons figuri en la mateixa reserva. (Què és el codi de reserva i on puc trobar-lo?)
  • Número de targeta d'Iberia Plus. Si en el moment de fer la reserva vas incloure el teu número de targeta, pots fer la cerca només donant el teu número de targeta d’Iberia Plus i el teu codi PIN. (Has oblidat el PIN o no en tens?).
 2. Selecció de vol:
  Podràs seleccionar els vols que vulguis facturar.
 3. Selecció de seient:
  T'oferim la possibilitat de triar el seient amb més anticipació a un preu més econòmic que a l’aeroport. Consulta les condicions per fer-ho, depenent de la classe en la que volis. Si no tens preferències i no has triat cap seient abans del check-in, se t'assignarà un sense cost i de forma aleatòria en el moment d'obtenir la targeta d'embarcament.
 4. Confirma dades:
  Has de comprovar que totes les dades són correctes abans d’emetre les targetes d’embarcament.
 5. Emissió de targeta d’embarcament:
  Podràs imprimir la targeta d’embarcament des d’un document en PDF, rebre la targeta mòbil per correu electrònic o rebre un SMS amb un enllaç per visualitzar o descarregar-te la targeta mòbil. 1 exemplar de la targeta d'embarcament per vol o trajecte.
  A més, si ets usuari d’iPhone o iPod amb versió d’iOS6 o superior, podràs descarregar-te fàcilment les teves targetes d’embarcament mòbil al wallet (targeter) de Passbook.

** Els serveis de seguretat dels aeroports, havent autoritzat els procediments de facturació online, podran restringir i/o limitar l’accés a les zones d'embarcament amb caràcter excepcional. En aquests casos posa’t en contacte amb el nostre personal de l’aeroport que està a la teva disposició per ajudar-te.

Tornar a dalt

Es pot anul·lar la targeta d'embarcament?


Un cop emesa la targeta d'embarcament online no pots anul•lar-la. En el cas de no acudir a la porta d'embarcament, se’t registrarà com a passatger no presentat i se t'aplicaran les normatives corresponents als canvis i devolucions que estableix la tarifa adquirida.

Tornar a dalt

La targeta d’embarcament mòbil


La targeta d’embarcament mòbil és un codi 2D (QR) que conté totes les dades del vol i et permet portar la targeta d’embarcament al mòbil i anar directament a l’avió sense cap altre paper.
Per identificar-te correctament només hauràs d’aproximar al lector de targetes d’embarcament mòbils el teu mòbil amb la imatge 2D a la pantalla i esperar uns segons que la identificació sigui positiva.
La targeta d’embarcament mòbil es pot utilitzar al taulell de facturació, al filtre de seguretat i a l’embarcament. La identificació esdevé més àgil i dinàmica i es redueix l’ús del paper en la impressió de targetes d’embarcament.
Trobaràs tots els detalles de la targeta d’embarcament mòbil i els aeroports on pots utilitzar-la al final de la pàgina d’ Informació sobre el check-in.

Tornar a dalt

No m'han sortit les targetes d'embarcament, però el sistems de check-in online em diu que estic facturat. Què he de fer?


Si aquest és el teu cas, podràs tornar a imprimir les targetes d'embarcament des del teu ordinador.
Recorda que, si has oblidat les teves targetes d'embarcament, caldrà que vagis a les màquines de check-in o passar pels taulells de facturació per sol•licitar-ne una còpia.

Tornar a dalt

El meu bitllet es troba en l'estat "No facturable" Per què?


Hi ha diverses causes per les quals pots tenir un bitllet que no pots facturar. Per conèixer el motiu concret de la teva situació pots consultar directament a l'enllaç "No facturable" que es troba en el moment de demanar la facturació oline. A la imatge pots veure on has de prémer. T’apareixerà una finestra on t’ indicarem la raó per la qual no pots continuar amb la facturació del teu bitllet.
Per a més informació també pots contactar amb l'agència emissora del teu bitllet o al nostre centre d'atenció telefònica .

Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho

Contacte

Cercador d'oficines

Eines