Situada a la vora del Danubi, a la vall dels Boscos de Viena, la capital austríaca és una de les més antigues d'Europa. Durant el segle XIX va ser la capital mundial de la música i del poderós Imperi Austrohúngaro. A…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Alacant a Viena (VIE) Vols barats de Alacant a Viena (VIE) de Alacant a Viena Alacant-Viena, Àustria
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Iberia, la companyia aèria més puntual del món
Un altre any, els més puntuals del món

Viena

Situada a la vora del Danubi, a la vall dels Boscos de Viena, la capital austríaca és una de les més antigues d'Europa. Durant el segle XIX va ser la capital mundial de la música i del poderós Imperi Austrohúngaro. A…

Situada a la vora del Danubi, a la vall dels Boscos de Viena, la capital austríaca és una de les més antigues d'Europa. Durant el segle XIX va ser la capital mundial de la música i del poderós Imperi Austrohúngaro. A principis del XX es va convertir en la meca de la filosofia i el debat polític d'Occident, així com un dels principals centres culturals del món. Si agafes un dels nostres vols barats a Viena, descobriràs una imponent ciutat on el seu llegat artístic i intel·lectual resulta imprescindible per a comprendre la història europea i mundial dels dos últims segles.

El bressol de Schubert, Freud o Wittgenstein, compta amb un centre històric declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. A ell es donen cita edificis i monuments pertanyents a tres períodes claus del desenvolupament polític i cultural d'Europa: l'Edat Mitjana, el barroc i el Gründerzeit. Palaus com el Schönbrunn, el Hofburg i el Belvedere donen fe de l'antic esplendor de la ciutat. La Ringstrasse, avinguda circular que envolta el centre de Viena, acull gran part dels edificis més significatius. L'Òpera de Viena, el Parlament d'Àustria, la majestuosa església Votiva (cim del neogòtic), o el Museu d'Història de l'Art (amb obres de Velázquez, Tiziano, Canaletto, Rubens, Rafael o Rembrandt, reunides per la família Habsburgo), són alguns dels seus atractius principals.

Després del periple monumental res millor que donar-te una volta pel Hundertwasserhaus, un colorit i fantasiós complex residencial dels anys 80 amb clara influència de l'arquitecte modernista espanyol Gaudí. Si et ve de gust deixar anar el nen que portes dins llavors no et perdis el Prater, el parc d'atraccions més antic del món, on es troba una sínia, de 60 metres d'alçada, que és considerada un dels símbols de la ciutat. Per recuperar forces després de tant enrenou ho tens fàcil: unes salsitxes vieneses, seguides d'un pastís de xocolata Sacher i un deliciós cafè amb nata muntada són el colofó ​​perfecte d'una intensa jornada de turisme.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics