Si ets dels que gaudeix contemplant imponents paisatges nevats envoltats en boira, Moscou és la teva ciutat. El seu clima continental de llargs hiverns regala a la capital russa freqüents nevades que la cobreixen de blanc durant part…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Burgos a Moscou (MOW) Vols barats de Burgos a Moscou (MOW) de Burgos a Moscou Burgos-Moscou, Rússia
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Moscou

Si ets dels que gaudeix contemplant imponents paisatges nevats envoltats en boira, Moscou és la teva ciutat. El seu clima continental de llargs hiverns regala a la capital russa freqüents nevades que la cobreixen de blanc durant part…

Si ets dels que gaudeix contemplant imponents paisatges nevats envoltats en boira, Moscou és la teva ciutat. El seu clima continental de llargs hiverns regala a la capital russa freqüents nevades que la cobreixen de blanc durant part de l'any. Agafant un dels nostres vols barats a Moscou descobriràs una impressionant ciutat monumental, eix de la Història, que s'alia amb els elements per presentar solemne davant el visitant.

El Kremlin, conjunt emmurallat d'edificis civils i religiosos situat davant del riu Moskva, va ser durant segles la residència dels tsars i avui és la seu del Parlament Rus. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, acull dins les muralles palaus i catedrals la majoria construïts entre els segles XV i XVI per arquitectes i enginyers italians. La Catedral de l'Assumpció, on antigament es coronava als tsars, la Catedral de Sant Miquel Arcàngel, el Palau de les Facetes (antic saló de banquets dels tsars), el Campanar d'Ivan el Gran o el Gran Palau del Kremlin (residència del President de Rússia), són algunes de les joies arquitectòniques. Pròxim al Kremlin es troba l'emblemàtica Plaça Roja. A ella es troba l'edifici més singular de Moscou, la Catedral de Sant Basili, cèlebre per les seves espectaculars cúpules de colors, i el Museu Estatal d'Història de Rússia. Aquest compta amb milions d'objectes que van des de relíquies de tribus prehistòriques que ocupaven el territori de l'actual Rússia, fins a obres d'art de valor incalculable adquirides per la dinastia Romanov.

Un altre dels monuments imprescindibles de la ciutat és el monestir de la Trinitat i Sant Sergi. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, és el centre espiritual de l'Església Ortodoxa Russa i acull la icona de la Trinitat, obra del cèlebre iconògraf medieval Andrei Rubliov. A més d'arquitectura medieval i renaixentista, Moscou exhibeix exemples d'arquitectura soviètica com el conjunt de gratacels estalinistes anomenat ' les set germanes', o el Metre de Moscou, una xarxa de metro sumptuosament decorada que Lenin va cridar "els palaus del poble".

Si, aclaparat per tanta grandiositat, et ve de gust donar-te una volta per un barri bohemi, ple de cafès, botigues d'artesania i artistes de carrer, no et perdis el barri d'Arbat, situat a un quilòmetre del Kremlin. Un altre dels atractius de Moscou són els seus impressionants museus com la Galeria Nacional d'Art Tretyakov, o el Museu de Belles Arts Pushkin, amb obres de Rembrandt, Van Gogh, Boticelli, Rubens o Monet. Encara que sens dubte, l'emblema cultural de la ciutat és el Teatre Bolshoi, escenari dels millors espectacles d'òpera i ballet rus del món. Visita Moscou i submergeix-te en el gran teatre de la seva Història.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics