La ciutat més gran de la Unió Europea, el segon centre financer del món després de Nova York, la seu de la segona catedral més gran del món després de la Basílica de Sant Pere a Roma... Si agafes un…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Fuerteventura a Londres (LON) Vols barats de Fuerteventura a Londres (LON) de Fuerteventura a Londres Fuerteventura-Londres, Regne Unit
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Londres

La ciutat més gran de la Unió Europea, el segon centre financer del món després de Nova York, la seu de la segona catedral més gran del món després de la Basílica de Sant Pere a Roma... Si agafes un…

La ciutat més gran de la Unió Europea, el segon centre financer del món després de Nova York, la seu de la segona catedral més gran del món després de la Basílica de Sant Pere a Roma... Si agafes un dels nostres vols barats a Londres trobaràs una imponent metròpoli plena de riquesa, oci i cultura que, conscient de la seva importància, ofereix al visitant múltiples reductes verds en forma de parcs on refugiar-se de la voràgine urbana.

Si Roma és la capital mundial de la cristiandat, es podria dir que Londres ho és de la reialesa. La monarquia britànica, sense cap dubte la més famosa del món, és una senya d'identitat del país i, especialment, de Londres. El Palau de Buckingham, residència oficial de la família reial, la Torre de Londres, el lloc en què eren tancats tots aquells que ofenien al monarca i que avui acull les cèlebres Joies de la Corona, o la grandiosa Abadia de Westminster, el temple més famós i antic de Londres, seu de les coronacions reals i de les tombes dels monarques al llarg dels darrers mil anys, exemplifiquen el poder de la monarquia. El poder polític queda més que palès contemplant el Palau de Westminster, l'edifici gòtic victorià situat a la vora del Tàmesi que acull les dues Cambres que componen el Parlament Britànic, així com l'emblemàtic Big Ben, avui ja Elizabeth Tower. També a la vora del riu es troba el London Eye, la gegantina sínia des de la qual dominar Londres i gaudir de les seves millors vistes.

Si sobrepassat per tanta solemnitat prefereixes distraccions mundanes, els millors musicals t'esperen al West End. El seu epicentre, la plaça Piccadilly Circus, és un dels llocs més animats de la ciutat amb una increïble oferta de botigues, cinemes, bars i teatres. Val la pena visitar-la de nit, iŀluminada pels seus cridaners anuncis de neó. El barri de Soho, amb gran oferta de locals per a la comunitat LGTB, també és una zona amb molta vida nocturna.

Si el que busques són museus, Londres té alguns dels millors del món. El Museu Britànic (amb més de set milions d'objectes artístics i arqueològics de tots els continents), la Tate Modern (el museu d'art contemporani més visitat del món amb obres de Dalí, Warhol o Rothko), o la National Gallery (una de les més importants pinacoteques internacionals, amb obres de Da Vinci, Rembrandt, Velázquez o Van Gogh) són de visita obligada. Per descansar de d’aquesta explosió de 'civilització' res millor que refugiar-se en algun dels molts racons verds de la ciutat com Hyde Park, Regents Park o St. James Park.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics