La ciutat més gran i poblada de l'Equador presumeix d'un dels ports més importants de la costa del Pacífic Oriental, el que li ha valgut des de mitjans del segle XVII el sobrenom de 'Perla del Pacífic'. El…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Jerez de la Frontera a Guayaquil (GYE) Vols barats de Jerez de la Frontera a Guayaquil (GYE) de Jerez de la Frontera a Guayaquil Jerez de la Frontera-Guayaquil, Equador
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Guayaquil

La ciutat més gran i poblada de l'Equador presumeix d'un dels ports més importants de la costa del Pacífic Oriental, el que li ha valgut des de mitjans del segle XVII el sobrenom de 'Perla del Pacífic'. El…

La ciutat més gran i poblada de l'Equador presumeix d'un dels ports més importants de la costa del Pacífic Oriental, el que li ha valgut des de mitjans del segle XVII el sobrenom de 'Perla del Pacífic'. El Malecón 2000, un luxós i imponent passeig marítim de 2,5 quilòmetres recentment construït sobre l'antic Malecón Simón Bolívar, està jalonat per museus, jardins, fonts, centres comercials, restaurants, bars i miradors. Des dels seus molls parteixen embarcacions que realitzen trajectes turístics pel riu Guayas. És un dels emblemes de la ciutat i ha estat declarat per les Organitzacions Panamericana i Mundial de la Salut 'espai públic saludable'.

Per impregnar-te de la història de Guayaquil, no et perdis el seu barri més antic, el de Les Penyes, situat al final del Malecón i on encara es troben vestigis de l'època Colonial. Al seu voltant va néixer la ciutat i ha estat llar de personatges importants en la història equatoriana i del món (el Ché Guevara va treballar gratuïtament com a pediatre per la seva gent durant el seu pas per Guayaquil). Actualment és una zona bohèmia habitada en la seva majoria per artistes que troben inspiració en els seus estrets carrers, les seves façanes antigues i la seva bella vista del Guayas.

Si el que vols és gaudir de la natura tens on triar doncs Guayaquil disposa d'una àmplia oferta de parcs naturals. El més interessant és el Parc Històric Guayaquil. Situat fora del perímetre urbà, té un bosc de manglar travessat per un sender de fusta. En ell coexisteixen en captivitat cérvols de cua blanca, óssos rentadors, pecaríés, tigrillos, óssos mandrosos, micos i cocodrils. Compte a més amb una rèplica del Guayaquil Antic, algunes de les edificacions, originals, van ser traslladades al parc. Sens dubte, és la millor opció per descobrir la fauna principal i la història de la 'perla del Pacífic'.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics