Ciutat petita, burgesa i amant de la cultura, la capital uruguaiana és la destinació ideal per a tot aquell que vulgui assaborir alguns dels encants de la seva gegantesca ciutat veïna, Buenos Aires, sense deixar-se arrossegar per la…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Lleó a Montevideo (MVD) Vols barats de Lleó a Montevideo (MVD) de Lleó a Montevideo Lleó-Montevideo, Uruguai      
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Montevideo

Ciutat petita, burgesa i amant de la cultura, la capital uruguaiana és la destinació ideal per a tot aquell que vulgui assaborir alguns dels encants de la seva gegantesca ciutat veïna, Buenos Aires, sense deixar-se arrossegar per la…

Ciutat petita, burgesa i amant de la cultura, la capital uruguaiana és la destinació ideal per a tot aquell que vulgui assaborir alguns dels encants de la seva gegantesca ciutat veïna, Buenos Aires, sense deixar-se arrossegar per la voràgine d'aquesta. Si agafes un dels nostres vols barats a Montevideo trobaràs una ciutat que per les seus venes corre el mate (la infusió d'herbes a la qual uruguaians i argentins són grans aficionats), l'ànima balla al so del tango i la milonga, i que descansa plàcida i discreta a la vora esquerra del Riu de la Plata.

Montevideo convida a perdre-se per les seves nombroses places, avingudes arbrades i carrers tranquils de barri. El seu casc històric, conegut com a Ciutat Vella, és l'epicentre de la vida cultural de la ciutat. En ell conviuen llibreries, teatres i els edificis més rellevants de l'era colonial i de les primeres dècades de la independència, com el Cabildo i la basílica metropolitana, tots dos a la plaça de la Constitució, o el prestigiós Teatre Solís, emblema de la cultura uruguaiana, admirat tant dins com fora del país.

Davant del port se situa un dels llocs més significatius i fascinants de la Ciutat Vella: el Mercat del Port, escenari tots els migdies d'una festa per al paladar i l'oïda en què saboroses graellades s'alien amb acords de guitarra, bandoneó i tamborins de candombe per seduir al transeünt. Un altre dels llocs típics d'aquesta zona de la ciutat és el carrer de vianants Sarandí, en la qual es troba un gran nombre de galeries d'art, parades d'artesania, espectacles musicals, tallers oberts i fins a un mercat de puces.

Si el que vols és descansar davant del mar, Montevideo compta amb una de les millors platges del país: l'extensa platja de Pocitos, un veritable paradís de sorra blanca on practicar tota mena d'activitats aquàtiques com surf, windsurf o caiac, o seure al sol gaudint d'un bon mate com un montevideà més.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics