Situada sobre 118 petites illes connectades entre si per 455 ponts, la 'ciutat dels canals' és una de les meravelles del món, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Si agafes un dels nostres vols barats a Venècia

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Lleó a Venècia (VCE) Vols barats de Lleó a Venècia (VCE) de Lleó a Venècia Lleó-Venècia, Itàlia
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Venècia

Situada sobre 118 petites illes connectades entre si per 455 ponts, la 'ciutat dels canals' és una de les meravelles del món, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Si agafes un dels nostres vols barats a Venècia

Situada sobre 118 petites illes connectades entre si per 455 ponts, la 'ciutat dels canals' és una de les meravelles del món, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Si agafes un dels nostres vols barats a Venècia trobaràs un lloc de somni que et farà sentir com si deambulases pels llenços de Canaletto, Giorgione o Tintoretto, els mestres que millor van retratar la decadent bellesa veneciana. Lliure de trànsit rodat, Venècia convida a perdre-s'hi, malgrat la ingent quantitat de turistes que la visiten. A escassos minuts del centre es troben barris imprescindibles i poc transitats com Dorsoduro o Canareggio en què gaudir en soledat del misteri de la ciutat.

Poblada d'imponents esglésies i palaus en la seva majoria renaixentistes i barrocs, Venècia compta amb-en paraules de Napoleó-"el saló més bell d'Europa": la Plaça de Sant Marc. Autèntic cor de la ciutat, en ella es troben alguns dels seus monuments més emblemàtics com la Basílica de Sant Marc (imponent temple d'estil bizantí), el Campanile o el Palau Ducal. Entre els palaus més destacats figuren el Ca 'd'Oro, Ca' Rezzonico, espectacular edificació barroca que acull el Museu del Barroc Venecià, o el Palazzo Fortuny, seu del museu sobre el cèlebre pintor espanyol Mariano Fortuny i Madrazo. La Basílica de Santa Maria della Salute, obra mestra barroca situada a la vora del Gran Canal, és una de les principals mostres d'arquitectura religiosa. Altres com la Basílica de Santa Maria Gloriosa dei Frari, la de Sant Giorgio Maggiore o l'Església de San Giovanni e Paolo, són famoses per acollir obres de mestres com Tiziano, Tintoretto o Veronese.

Un cop visitades les principals atraccions del centre com els famosos ponts de Rialto o el dels Sospirs, no deixis de donar-te una passejada pel barri de Canareggio (on es troba l'antic barri jueu) o el de Dorsoduro, seu del Palazzo Vernier dei Leoni que acull la impressionant Coŀlecció Peggy Guggenheim d'art modern. La balconada del palau ofereix una estremidora vista del Gran Canal, després de la contemplació no et podràs resistir (si és que no ho has fet ja) a solcar les aigües en góndola o vaporetto.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics