Reserva de grups


A partir d’ara podràs sol·licitar pressupostos per a grups a través d’iberia.com (es considera grup a partir de 10 passatgers).

Iberia et proposa les opcions següents:

1. Efectuar diverses reserves per separat a través d’iberia.com

En aquest cas cal que sàpigues els noms de tots els passatgers, així com les dates exactes en què volaran.

Podria ser l’opció més econòmica però també la menys flexible, ja que el pagament és immediat i les dades del viatge són invariables.

Les reserves s’efectuen en diferents peticions fins a arribar al nombre de passatgers desitjat, per la qual cosa iberia.com no garanteix que s’obtingui la mateixa tarifa o el mateix vol per a la totalitat del grup.

Si tries aquesta opció prem aquí per continuar amb la gestió.


2. Sol·licitar pressupost com a viatge en grup

Si només coneixes el nombre aproximat de passatgers que viatjaran junts, no disposes de tots els noms, no has decidit les dates exactes del viatge, o no vols fer el pagament total immediatament, pots sol·licitar una cotització com a grup.

El departament de grups corresponent t’oferirà la tarifa més econòmica disponible d’acord amb les característiques del grup, tot i que pot ser superior a la que obtindries amb la primera opció.

Els principals avantatges d’aquesta opció són que hi ha més disponibilitat de places, el termini per confirmar els noms de tots els integrants del grup i per efectuar el pagament és més ampli, i tens més flexibilitat en cas que vulguis fer alguna modificació abans de l’emissió dels bitllets.

Si tries aquesta opció prement aquí