• Inici
  • Experiència Iberia
  • A bord
  • Diaris i revistes

Diaris i revistes

Un món d’entreteniment al teu voltant

PressReader

Premsa nacional

 

Premsa internacional

 

PressReader

Revistes nacionals

 

Revistes internacionals

 

PressReader Iberia

Servei de premsa digital a bord

Coneix el nostre servei digital de premsa a bord deixa, una nova manera de gaudir de milers de diaris i revistes de franc durant el viatge.

D'aquesta manera, alhora que oferim més de 7.000 diaris i revistes de més de 150 països, en 60 idiomes, contribuïm al nostre compromís mediambiental, reduint anualment 640 tones de paper i disminuint les emissions en més de 615 tones de CO2.

Començar a gaudir-ne és molt senzill:

  • Accedeix a l'app d'Iberia

  • Introdueix el teu cognom i localitzador a “Els meus viatges”

  • Prem l'enllaç “Premsa i revistes de franc”

  • Accedeix a l'app de PressReader per començar a gaudir-ne

LogotipLogotip

Si viatges en Economy, podràs descarregar el contingut que vulguis llegir durant el vol des de 24 hores abans de la sortida.

Si la teva classe de reserva és Business o Premium Economy, tindràs 48 hores per fer-ho.

Vols més informació?

Què és PressReader?

És una plataforma que proporciona accés a mitjans digitals i amb la qual Iberia ha arribat a un acord per oferir als seus clients la possibilitat de descarregar-se gratuïtament més de 7.000 publicacions, entre diaris internacionals i revistes nacionals i internacionals.

Durant quant temps puc accedir a PressReader i descarregar-me les publicacions sense cost?

Si tens accés a la sala Premium i utilitzes els codis que es lliuren en aquests tipus de sales, tens 24 hores per descarregar-te tot el contingut que vulguis. En la resta de casos, depèn de la cabina en què viatgis i del teu nivell Iberia Plus.

Clients de Cabina Turista i Turista Premium: també disposen de 24 hores.

Clients Iberia Plus Oro i Business: 48 hores d'accés.

Clients Iberia Plus Platino: 72 hores.

Clients Infinita i Infinita Prime: 10 dies.

Hi puc accedir durant el vol?

Has de descarregar-te les publicacions abans del vol per poder-les llegir de manera còmoda i senzilla mentre viatges, o quan vulguis.

Puc descarregar-me publicacions des del lloc web?

No. Si accedeixes a PressReader des del lloc web, pots llegir tots els continguts que vulguis, però no els podràs descarregar per llegir-los més tard. Et recomanem que utilitzis l'aplicació per descarregar i desar totes les publicacions que vulguis. Quan les hagis descarregat, les podràs llegir sense que t'hagis de connectar a Internet i fins que decideixis eliminar-les del teu dispositiu.

Com em connecto a PressReader?

És molt senzill: 24 hores abans de la sortida del vol, podràs accedir a l'app d'Iberia i, a "Els meus viatges" introduir el teu cognom i el localitzador de la reserva. Aleshores trobaràs un enllaç que et dona accés a totes les publicacions. Si no tens descarregada l'app de PressReader, únicament hauràs de descarregar-la i ja la podràs conservar per als propers vols.

A partir d'aquest moment, podràs gaudir de PressReader des de 24 hores fins a deu dies, segons el cas, amb la possibilitat de descarregar totes les publicacions que vulguis durant aquest període de temps.

Puc utilitzar PressReader a qualsevol dispositiu?

Pots descarregar-te l'aplicació PressReader a tauletes i telèfons intel·ligents, però també als principals sistemes operatius, com ara iOS, Android, Windows, Amazon, Blackberry i Mac.

Les publicacions del teu interès les hauràs de descarregar al dispositius on les vulguis llegir.

A quines botigues d'aplicacions puc trobar PressReader?

Apple App Store, Google Play, Windows Store, Amazon i Blackberry World.

He obert l'aplicació de PressReader però el contingut està bloquejat. Com es desbloquegen les publicacions que vull llegir o descarregar?

Quan obris per primera vegada PressReader des de l'app d'Iberia, de l'enllaç o del codi que t'hagi enviat Iberia, trobaràs un missatge de benvinguda de la companyia.

Si no el veus, t'hauràs de tornar a connectar perquè segurament s'ha produït un problema de connexió.

1. Si t'estàs intentant connectar des de l'app d'Iberia i veus la icona del cadenat sobre alguna publicació, torna a l'app d'Iberia i prem l'enllaç des del dispositiu amb el qual vulguis llegir.

2. Si utilitzes un codi d'accés de la sala Premium i veus la icona d'un cadenat sobre alguna publicació, torna a pressreader.com/Iberia i introdueix un altre cop el codi d'accés de la teva targeta. Si no tens targeta o el teu codi d'accés no funciona, posa't en contacte amb el personal d'Iberia a la sala.

Assegura't que encara ets dins del període d'accés gratuït que t'ofereix la companyia.

Com puc descarregar els diaris i les revistes?

Després d'accedir a l'aplicació, tanca la pantalla de benvinguda de la companyia i fes clic a l'opció Publicacions per veure el catàleg disponible. Pots utilitzar la barra de cerca per localitzar el teu títol favorit i també fer cerques per idioma i categoria. Quan hagis trobat la publicació que t'interessa, fes clic al símbol de descàrrega.

Per veure quines publicacions has descarregat, fes clic a "Descàrregues" a la part inferior de la pantalla.

Quants números puc descarregar?

Tots els que vulguis durant el temps d'accés gratuït que et correspongui.

Durant quant temps puc desar les publicacions descarregades?

Tot el temps que vulguis. El límit de temps és per descarregar-les, no per llegir-les.

Puc descarregar-me publicacions completes?

Sí, pots descarregar íntegrament el teus diaris o revistes preferits. Els pots llegir en el seu format original per a la impressió o, en la majoria de casos, en un d'específic per a la lectura més còmode en dispositius mòbils.

Em poden demanar que pagui per descarregar algun títol?

El servei que ofereix Iberia és gratuït. Per tant, si en algun moment se't demana que paguis per descarregar un títol, és possible que no t'hagis connectat correctament o que estiguis fora del termini ofert per Iberia per a les descàrregues gratuïtes.

Si estàs accedint al servei des de l'app d'Iberia o de l'enllaç inclòs al correu electrònic de facturació, torna a fer-hi clic des del dispositiu amb el qual vols llegir les publicacions.

Si utilitzes un codi d'accés que t'han lliurat a la sala Premium i a la publicació es mostra la icona d'un cadenat, torna a pressreader.com/Iberia i introdueix un altre cop el codi. En cas de dubte, demana ajuda al personal de la sala.

En quins idiomes està traduïda la interfície de PressReader?

La interfície està disponible en castellà, anglès, portuguès, italià, alemany, francès, xinès tradicional, xinès simplificat, coreà, àrab, japonès, noruec, rus i turc.

Dins, disposes de contingut en més de 60 idiomes. A més, si tens una connexió a Internet activa, és possible traduir de manera instantània una part del contingut fins a 18 idiomes.

Puc accedir a Press Reader fora del període d'accés gratuït que ofereix Iberia?

Sí, és possible accedir i subscriure's a la plataforma, però en aquest cas s'aplicaran les condicions de la plataforma i no les que estipula Iberia. Per accedir a les més de 7.000 publicacions gratuïtes has d'utilitzar l'enllaç o codi que et facilita Iberia.

Amb qui puc posar-me en contacte si tinc més dubtes?

Si tens qualsevol altre dubte, et pots adreçar a Atenció al Client o als nostres canals a les xarxes socials.

No he rebut el correu amb l'enllaç a Press Reader. Per què?

L'enllaç està inclòs al correu electrònic que enviem 24 hores abans de la sortida del vol per tal de fer el check-in. Si no l'has rebut, és possible que sigui per algun d'aquests motius:

1. Que hagi entrat a la bústia de correu brossa. Comprova-ho.

2. Que no tinguem la teva adreça electrònica i que, per tant, no et puguem enviar el missatge en aquesta primera fase de proves. En aquest cas, i fins la segona fase, et recomanem que, si no compres el bitllet directament a Iberia, et registris al programa Iberia Plus i incloguis el teu número de soci a la reserva.

3. Si no ets membre d'Iberia Plus ni compres directament amb Iberia, aquest servei te l'oferirem a través de l'APP d'Iberia en una segona fase del projecte, quan s'hagi completat el període de prova que durarà aproximadament un trimestre.

Soc client del Pont Aeri i no he rebut l'enllaç.

Un cop hagis facturat en un vol del Pont Aeri a través de l'aplicació d'Iberia, podràs descarregar la premsa digital 24 hores abans de la sortida del vol.

Mira com s'aplica en vols operats per

  • British Airways
  • American Airlines
  • Finnair
Carregant...