Bonos descuento

Codis de descompte

El codi de descompte et permetrà aconseguir de manera immediata un descompte en el preu final. Si tens un codi de descompte, ja el pots utilitzar.

Com pots utilitzar el codi de descompte

Consulta i gestió dels teus bons

Carregant...

Introdueix el codi del bo i l'adreça electrònica que hagis utilitzat en sol·licitar-lo perquè et puguem mostrar informació sobre el saldo restant, la data de caducitat i les condicions del bo.

On el puc trobar?
Carregant...
Resol els teus dubtes sobre l’ús del bo compensatòri del teu bitllet per la COVID-19

Com utilitzo el meu bo?

Un cop hagis rebut el teu bo, podràs bescanviar-ho fins que hagis utilitzat tot el seu import. Tria els vols en els quals vols viatjar i un cop hagis emplenat les dades, podràs incloure el codi del teu bo a la pàgina de Pagament, dins la casella "Codi de descompte". Automàticament es descomptarà del preu de la tarifa del bitllet.
 

Puc unir diferents bons per obtenir un sol codi?

A l'apartat “Consulta i gestió dels teus bons” que hi ha més amunt, pots unificar fins a un màxim de 9 bons. Introdueix la teva adreça electrònica i els codis dels bons de la mateixa reserva que vols agrupar.

Quina data de validesa té el bo per poder-lo utilitzar?

  • Els bons sol·licitats abans del 28 de maig es podran utilitzar per comprar fins al 30 de juny i per volar fins al 30 de setembre de 2021.
  • La validesa dels bons sol·licitats entre el 29 de maig i el 3 de novembre de 2020 permet comprar i volar fins al 31 de desembre de 2021.
  • Els bons sol·licitats a partir del 4 de novembre de 2020 serviran per comprar i volar dins dels 14 mesos següents a la data de sol·licitud del bo.

Si tens qualsevol dubte sobre les condicions o la vigència del bo, ves a l'apartat “Consulta i gestió dels bons”.
Recorda que es poden utilitzar per a qualsevol vol directe o en connexió en què almenys un dels trajectes sigui operat per Iberia, Iberia Express o Iberia Regional Air Nostrum.

Puc comprar equipatge addicional o reservar seient utilitzant el bo?

Durant la compra del bitllet podràs afegir equipatge addicional o reservar seient, si no està inclòs en la tarifa, utilitzant el bo.

Es podrà utilitzar el bo per comprar amb descomptes de resident o de família nombrosa?

Pots utilitzar el bo i beneficiar-te a la vegada dels descomptes de resident o de família nombrosa.

Un cop rebut el bo, el puc utilitzar per comprar en agències de viatge o a través del Call Center?

Els bons només es podran utilitzar per a les compres a iberia.com.

Com puc comprovar el saldo que queda després d'utilitzar el meu bo?

A l'apartat “Consulta i gestió dels teus bons” que hi ha més amunt, pots consultar l'import romanent. Només cal que introdueixis el codi i l'adreça electrònica que vas utilitzar en fer la sol·licitud i et mostrarem el saldo restant, la data de caducitat i les condicions.

Carregant...