Bonos descuento

Bons de descompte

Iberia.com premia els clients amb bons de descompte per als viatges, aplicables a qualsevol reserva de vols a iberia.com. El bo de descompte et permetrà aconseguir de manera immediata un descompte en el preu final.

Com s’utilitza el teu codi a Iberia.com

  • Fes la cerca des del cercador.

  • Al pas 2 podràs triar els vols que coincideixen amb les teves necessitats. Selecciona el vol que t'agradaria reservar.

  • Els codis de descompte no són aplicables a les maletes afegides, la selecció de seients o les assegurances. Per tant, si et vols beneficiar del descompte, no podràs triar cap d'aquestes opcions en el moment de la compra, i ho hauràs de fer posteriorment des de l'apartat de gestió de la teva reserva.

  • I al pas fins del procés de compra, trobaràs l’opció per introduir el codi promocional. Fes clic a Valida i continua amb el procés de pagament.

Has de tenir en compte que no es poden utilitzar en cas de comprar bitllets per als vols del Pont Aeri, bitllets amb Avios o aplicant un descompte amb Avios, ni tampoc amb el descompte de resident, de família nombrosa o si prèviament afegeixes a la reserva una assegurança, un seient de pagament o un equipatge addicional.

Termes i condicions d'ús

Saps on pots trobar codis de descompte?

Aquí podràs aconseguir bons de descompte per a iberia.com i conèixer les últimes promocions.

Consulta i gestió dels teus bons

Carregant...

Introdueix el codi del bo i l'adreça electrònica que hagis utilitzat en sol·licitar-lo perquè et puguem mostrar informació sobre el saldo restant, la data de caducitat i les condicions del bo.

Carregant...
Carregant...