Client On Business

Està preparat/ada per començar a estalviar?

Ara pots treure més rendiment del teu pressupost de viatges bescanviant punts per vols amb Iberia, British Airways i American Airlines, i ascensos a classe superior amb Iberia i British Airways.

Si ets client On Business, tindràs accés a punts i descomptes exclusius per a clients que et permetran treure el millor partit del teu pressupost per a viatges de negocis.

Doni's d'alta a On Business avui mateix de manera gratuïta.

Accés / Registre

Guanya punts On Business quan volis

Registra't i obtén punts On Business amb Iberia, British Airways, American Airlines i les companyies associades al programa o reservant vols elegibles en ib.com, el nostre centre d'atenció al client o la teva agència de viatges.

És senzill, només has de facilitar el teu número de client d'On Business.

Paga amb la targeta Iberia SENDO Empresa i acumula punts ON Business addicionals

L'empresa acumularà punts On Business per totes les despeses corporatives efectuades amb les targetes Iberia Sendo Empresa, tant en la compra de vols d'iberia com en qualsevol altra despesa en establiments.

Més informació

Si és soci d'Iberia Plus, també anirà acumulant Avios al seu compte

A On Business no solament obté punts per a l'empresa quan viatgi, sinó que també obté Avios en el seu compte personal. Si vol gaudir d'aquest doble benefici, tan sols s'ha de registrar a Iberia Plus; és gratis i qualsevol es pot donar d'alta.

Un cop ho hagi fet, podrà començar a aconseguir Avios, que podrà bescanviar per vols i accessos a una classe superior per a vostè.

Quan pugi de categoria augmentarà la seva capacitat d'obtenir punts

En el moment de registrar-se, se li assignarà automàticament la categoria On1 del programa On Business. Quan pugi de categoria, guanyarà punts extra per cada euro que gasti.

Categoría On1

Despesa anual entre 0 € – 9.999 € en viatges d'empresa: 1 punt per cada euro que gasti.

Obtindrà un vol, amb càrrec als punts, d'anada i tornada des de Madrid a París en classe turista quan gasti 4.000 €.

Categoría On2

Despesa anual entre 10.000 € – 39.999 € en viatges d'empresa: 1 punt per cada euro que gasti i bonificació del 25% per cada punt que obtingui (és a dir, 1,25 punts per 1 €).

Obtindrà un vol, amb càrrec als punts, d'anada i tornada des de Madrid a Nova York en classe turista quan gasti 12.800 €.

Categoría On3

Despesa anual de més de 40.000 € en viatges d'empresa: 1 punt per cada euro que gasti i bonificació del 50% per cada punt que obtingui (és a dir, 1,5 punts per 1 €).

Obtindrà un vol, amb càrrec als punts, d'anada i tornada des de Madrid a Nova York en classe turista quan gasti 10.670 €.

Bescanvi de punts per accessos a una classe superior i vols amb càrrec als punts

Quan acumuli un nombre de punts determinat, arribarà el moment de gastar-los i començar a estalviar diners. Sabem que cada empresa té necessitats diferents; per això, vostè decideix com gastar-los:

  • Els pot bescanviar per vols amb càrrec als punts, accessos a classe superior o en ofertes especials.

  • Els pot bescanviar a Iberia, British Airways i American Airlines, que li ofereixen un servei fantàstic en una xarxa àmplia de vols.

  • Pot començar a bescanviar punts tan aviat com disposi de prou punts per a un vol amb càrrec als punts o per accedir a la classe superior que vulgui.

Carregant...