Els éssers humans tenim l'enorme capacitat de crear la nostra pròpia realitat, d'imaginar horitzons nous i millors. És una força interior que ens empeny sempre a transcendir els nostres límits. A aquesta capacitat, a aquesta vocació, a aquesta destresa l'anomenem talent.

A Iberia, sentim veritable passió pel talent espanyol, per això hem posat en marxa Talent a bord, una iniciativa que té com a objectiu donar-li suport i difondre-ho en qualsevol àmbit o disciplina.

Moda, fotografia, música, art, esport ... es donen cita a Talentoabordo.com per parlar-nos de creativitat, de cultura, de somnis complerts i de somnis per complir i, com no, de molt talent. Perquè des d'aquest espai volem retre un merescut homenatge als nostres artistes i esportistes, coneguts o per conèixer, que cada dia s'esforcen amb il·lusió i ganes per donar sempre el millor de si mateixos.

Som conscients que en aquest país hi ha moltes persones capaces de crear alguna cosa especial. Però també sabem que perquè el talent brilli necessita que algú ho faci volar. Aquesta és la nostra missió i el nostre compromís.

 

Posem el talent a volar!

Carregant...