Gastronomia

La imagen muestra el detalle de una persona comiendo una ensalada  junto a un acompañante.
  • logo Club del Vino
  • Logotip Platea

Club del Vino

cent de descompte i despeses d'enviament gratuïtes a partir de 60€ de compra i per a entregues a Espanya i Portugal.

 

Aconsegueix-la al millor preu i guanya 5 Avios per cada euro de compra. Aquesta i d'altres experiències exclusives, només per ser soci Iberia Plus.

Descobreix el Club del vi

Més informació

Mercado de la Paz

Inaugurat l’any 1882, és dels mercats més emblemàtics de la ciutat de Madrid. Aquest és un mercat tradicional amb parades d’alimentació fresca, com ara fruiteries, carnisseries, polleries o peixateries.

Al Mercat de La Paz es poden obtenir Avios amb la compra de productes frescos, a més d’acumular Avios amb qualsevol servei i/o producte del dia a dia.

Més informació

Vinoselección

Amb Vinoselección tens l’oportunitat de degustar els millors vins amb tots els avantatges per als socis Iberia Plus. Coneix i gaudeix d’aquest apassionant món d’aromes i sabors gràcies al primer club de vins d’Espanya, i aprèn tot el que cal saber per triar sempre el vi adequat en cada moment. A més, aconseguiràs 5 Avios per cada 2 euros de despesa.* 

Molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure.

Més informació

Platea

A partir d'l'1 d'octubre de 2020, Platea deixarà de formar part del Programa Iberia Plus, de manera que només obtindran Avios les operacions realitzades fins al 30 de setembre (inclòs)

Platea, el centre d’oci gastronòmic més gran d’Europa, és l’únic lloc on conviuen un gran escenari i la millor gastronomia nacional i internacional elaborada per xefs guardonats amb estrella Michelin. Descobreix els increïbles 6.000 m² situats a Madrid, i els diferents restaurants que allotgen dissenyats per deixar-te sense alè. A més, només per ser soci Iberia Plus, aconseguiràs 3 Avios per cada euro de despesa a Platea. Molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure.

Més informació

Eltenedor

A causa de problemes tècnics, el servei de reserva a través d'Iberia Plus i l'acumulació d'Avios no estaran disponibles temporalment. Disculpeu les molèsties.

ElTenedor és el web líder de reserves en línia i mòbil a Europa. Amb presència a 11 països i més de 24.000 restaurants, és una autèntica guia gastronòmica actual, social i urbana que t’ofereix la possibilitat de consultar opinions, trobar un restaurant en funció del tipus de cuina, ambient, zona i preu, amb la disponibilitat en temps real. A més, com a soci Iberia Plus, acumularàs 250 Avios per cada reserva que facis i gaudeixis a través de la web iberiaplus.eltenedor.es.

Així, molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis

Carregant...