Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Gastronomia

La imagen muestra el detalle de una persona comiendo una ensalada  junto a un acompañante.
  • Logotipo Mercado de la Paz
  • Logotip Platea

Inaugurado en el año 1882, es de los mercados más emblemáticos de la ciudad de Madrid. Este es un mercado tradicional con puestos de alimentación fresca como fruterías, carnicerías, pollerías o pescaderías.

En el Mercado de La Paz se pueden obtener Avios con la compra de productos frescos, además de acumular Avios con cualquier servicio y/o producto del día a día.

Més informació

Vinoselección

Amb Vinoselección tens l’oportunitat de degustar els millors vins amb tots els avantatges per als socis Iberia Plus. Coneix i gaudeix d’aquest apassionant món d’aromes i sabors gràcies al primer club de vins d’Espanya, i aprèn tot el que cal saber per triar sempre el vi adequat en cada moment. A més, aconseguiràs 5 Avios per cada 2 euros de despesa.* 

Molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure.

Més informació

Platea

Platea, el centre d’oci gastronòmic més gran d’Europa, és l’únic lloc on conviuen un gran escenari i la millor gastronomia nacional i internacional elaborada per xefs guardonats amb estrella Michelin. Descobreix els increïbles 6.000 m² situats a Madrid, i els diferents restaurants que allotgen dissenyats per deixar-te sense alè. A més, només per ser soci Iberia Plus, aconseguiràs 3 Avios per cada euro de despesa a Platea. Molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure.

Més informació

Eltenedor

ElTenedor és el web líder de reserves en línia i mòbil a Europa. Amb presència a 11 països i més de 24.000 restaurants, és una autèntica guia gastronòmica actual, social i urbana que t’ofereix la possibilitat de consultar opinions, trobar un restaurant en funció del tipus de cuina, ambient, zona i preu, amb la disponibilitat en temps real. A més, com a soci Iberia Plus, acumularàs 250 Avios per cada reserva que facis i gaudeixis a través de la web iberiaplus.eltenedor.es.

Així, molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis