Gastronomia

La imagen muestra el detalle de una persona comiendo una ensalada  junto a un acompañante.
  • Logotip ElTenedor
  • logo Club del Vino
  • Logotipo Mercado de la Paz

ElTenedor

ElTenedor és la app líder de reserves en línia i mòbil a Europa. Amb presència a 22 països i més de 80.000 restaurants, és una autèntica guia gastronòmica actual, social i urbana que t’ofereix la possibilitat de consultar opinions, trobar un restaurant en funció del tipus de cuina, ambient, zona i preu, amb la disponibilitat en temps real. A més, com a soci Iberia Plus, acumularàs 100 Avios per cada reserva que facis i gaudeixis a través de la web de ibplustore.iberia.com/restaurantes.

Així, molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure.

Més informació

Club del Vino

Si ets soci Iberia Plus, podràs accedir a la selecció de vins que Iberia ofereix a la classe Business i a les Premium Lounge de l'aeroport de Madrid. Una mostra excel·lent de les millors denominacions d'origen, triada seguint els més alts estàndards de qualitat, ara a casa teva!

Podràs pagar amb Avios i obtindràs 5 Avios per cada euro gastat. Gaudeix d'un 10 % de descompte en tota la nostra selecció. Disponible per a enviaments a Espanya, Portugal, França, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit.

Descubre el Club del vino

Més informació

Mercado de la Paz

Inaugurat l’any 1882, és dels mercats més emblemàtics de la ciutat de Madrid. Aquest és un mercat tradicional amb parades d’alimentació fresca, com ara fruiteries, carnisseries, polleries o peixateries.

Al Mercat de La Paz es poden obtenir Avios amb la compra de productes frescos, a més d’acumular Avios amb qualsevol servei i/o producte del dia a dia.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis

Carregant...