Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Benzineres

La imagen muestra  el detalle de una mujer echando gasolina al depósito de un coche con el sol al fondo.
  • Logotip Repsol
  • Logotip Shell Clubsmart
  • Logotip Cepsa

Repsol

La manera més fàcil d’aconseguir Avios en el dia a dia és proveir-se de carburant a Repsol, l’empresa líder del sector energètic espanyol que et permet acumular Avios amb el proveïment de carburant i les compres que facis a les estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor, així com quan fas comandes de gasoil a través dels seus distribuïdors comercials de Repsol adherits al sistema. A més, si pagues a qualsevol de les seves estacions de servei amb Repsol Waylet, la nova app amb què estalvies temps i diners, aconsegueixes fins a 3 Avios per litre. Molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols i experiències de lleure.

 

Baixa-la aquí!

 

Més informació

Shell Clubsmart

Shell ClubSmart és el programa de fidelització de les estacions de servei Shell. Aprofita tots els avantatges que t’ofereix i aconsegueix punts Shell ClubSmart per proveïments o serveis de botiga i rentada a les més de 350 estacions de servei Shell de la Península, Ceuta, Melilla i les Illes Balears. Després podràs convertir aquests punts en Avios, que molt aviat podràs bescanviar per vols i experiències de lleure. Si encara no ets soci de Shell ClubSmart, t’hi pots donar d’alta en una estació de servei Shell demanant la targeta gratuïta a l’expenedor.

Més informació

Cepsa

Cepsa t’ofereix una manera fàcil d’aconseguir Avios en el dia a dia. Tens estacions de servei Cepsa molt a prop teu per tot Espanya, en les quals aconseguiràs 2 Avios per litre de carburant. Com més Avios aconsegueixis, més aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure. I és que, amb un dipòsit ple d’Avios, les experiències es multipliquen.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis