Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Benzineres

La imagen muestra  el detalle de una mujer echando gasolina al depósito de un coche con el sol al fondo.
  • Logotip Cepsa
  • Logotip Shell Clubsmart
  • Logotip Repsol

Cepsa

Cepsa t’ofereix una manera fàcil d’aconseguir Avios en el dia a dia. Tens estacions de servei Cepsa molt a prop teu per tot Espanya, en les quals aconseguiràs 2 Avios per litre de carburant. Com més Avios aconsegueixis, més aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols, descomptes en els bitllets i experiències de lleure. I és que, amb un dipòsit ple d’Avios, les experiències es multipliquen.

Més informació

Shell Clubsmart

Shell ClubSmart és el programa de fidelització de les estacions de servei Shell. Aprofita tots els avantatges que t’ofereix i aconsegueix punts Shell ClubSmart per proveïments de carburant o serveis de botiga i rentada a les més de 350 estacions de servei Shell de la Península, Ceuta, Melilla i les Illes Balears. Després podràs convertir aquests punts en Avios, que molt aviat podràs bescanviar per vols i experiències de lleure. Si encara no ets soci de Shell ClubSmart, t’hi pots donar d’alta en una estació de servei Shell demanant la targeta gratuïta a l’expenedor.

Més informació

Repsol

La manera més fàcil d’aconseguir Avios en el dia a dia és proveir-se de carburant a Repsol, l’empresa líder del sector energètic espanyol que et permet acumular Avios amb el proveïment de carburant i les compres que facis a les estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor, així com quan fas comandes de gasoil a través dels seus distribuïdors comercials de Repsol adherits al sistema. A més, si pagues a qualsevol de les seves estacions de servei amb Repsol Waylet, la nova app amb què estalvies temps i diners, aconsegueixes fins a 3 Avios per litre. Molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols i experiències de lleure.

Baixa-la aquí!

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis