Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Repsol

Logotip Repsol

De l’1 de juliol al 30 de setembre paga amb Waylet seleccionant la teva targeta Iberia Plus, i guanya un dels 20 premis de 30.000 Avios que sortegem quan et proveeixis de carburant Premium Repsol Neotech a les estacions de Servei Repsol, Campsa i Petronor

Mostra les condicions

  • 1 Avios / 1 litre carburant, 1 Avios / 1 euros de despesa a la botiga, en lubricant o en rentada.

La manera més fàcil d’aconseguir Avios en el dia a dia és proveir-se de carburant a Repsol, l’empresa líder del sector energètic espanyol que et permet acumular Avios amb el proveïment de carburant i les compres que facis a les estacions de servei Repsol, Campsa i Petronor, així com quan fas comandes de gasoil a través dels seus distribuïdors comercials de Repsol adherits al sistema. A més, si pagues a qualsevol de les seves estacions de servei amb Repsol Waylet, la nova app amb què estalvies temps i diners, aconsegueixes fins a 3 Avios per litre. Molt aviat podràs bescanviar aquests Avios per vols i experiències de lleure.

Baixa-la aquí!

Mostra la taula d'obtenció

Com puc aconseguir Avios?

Pas 1

Per obtenir Avios has de presentar la targeta Iberia Plus quan paguis a la benzinera o quan facis el pagament mitjançant l’app Repsol Waylet amb la targeta Iberia Plus seleccionada com a preferida.

Pas 2

Els Avios s’anotaran automàticament a la targeta Iberia Plus en un termini màxim de 2 mesos.

Partners que també et poden interessar