Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca
  1. Les teves dades personals
  2. Confirmació

Les teves dades personals

Les teves dades personals

* Dades obligatòries
Tractament *
Data de naixement *

Recorda que els Avios i els Punts Elite només s'anoten si el nom i el cognom coincideixen amb les dades del tipus de document

Les teves dades de contacte

* Dades obligatòries
Les teves dades de contacte

La teva adreça

* Dades obligatòries

Digues-nos on vols que et entreguem la targeta Iberia Plus. Una de les dues adreces és obligatòria.

La teva adreça
Demandant

Selecció i recordatori de PIN

* Dades obligatòries

El PIN juntament amb el seu número d'Iberia Plus, conformaran les claus d'accés a la seva àrea personal d'Iberia Plus a iberia.com. El PIN ha de tenir una longitud de 6 caràcters.

Selecció i recordatori de PIN

En cas que oblidi el seu PIN en algun moment, li farem una pregunta secreta per tal que, si la respon correctament, li facilitem l'accés a les seves dades. Si us plau, seleccioni la pregunta que vol que li fem i introdueixi la resposta.

El responsable del tractament de les seves dades és Iberia, LAE, SA, Operadora, Societat Unipersonal (en endavant, "Iberia") amb domicili social a c/ Martínez Villergas 49, 28027 Madrid.

Les seves dades es tractaran per a (i) la gestió del programa de fidelització Iberia Plus, d'acord amb l'execució del contracte corresponent; (ii) l'enviament de comunicacions comercials personalitzades relatives a productes i serveis relacionats amb el programa Iberia Plus, sobre la base del consentiment atorgat; (iii) la comunicació de les seves dades als altres partners del programa Iberia Plus perquè li puguin enviar comunicacions sobre els seus productes i serveis, amb el consentiment de l'interessat.

Els destinataris són entitats del Grup IAG, al qual pertany IBERIA, i els partners del programa Iberia Plus que es poden consultar aquí.

L'usuari podrà revocar en qualsevol moment el seu consentiment, així com exercir els drets d'oposició, accés, portabilitat, rectificació, limitació i supressió de dades.

Pot conèixer el detall de la informació que aquí s'exposa a través de la política de privacitat.

Comunicacions

/ A Iberia intentem apropar-nos més a vostè cada dia.

Aquí podrà indicar-nos el tipus d'informació que vol que li enviem a la seva adreça electrònica.

Ens agradaria conèixer en quin idioma preferiria que ens dirigíssim a vostè, no obstant això, per ara hi ha unes restriccions que ha de tenir en compte. Si ens ha indicat a la seva adreça postal que resideix a Espanya, la informació que li trametrem serà en espanyol. En cas de residir a un altre país, podrà escollir entre rebre la informació en espanyol o anglès.
l'idioma preferit determinarà l'idioma de navegació dins de l'Àrea Personal.