Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Madrid Design Festival
01 febrer 2019Tornar

Madrid Design Festival

Disseny i art a Iberia a través del Madrid Design Festival i #Talentoabordo.

Durant el mes de febrer, Madrid serà la capital del disseny internacional gràcies a la segona edició del Madrid Design Festival. Es tracta d'un festival internacional de llarg recorregut, present a tota la ciutat amb l'objectiu de posar en valor el disseny a Espanya.

El disseny és una de les moltes disciplines que componen la iniciativa #Talentoabordo; per això Iberia participa activament com a patrocinador del festival a través de la creació d'una instal·lació a l'Hotel Only You de Madrid.

Aquesta instal·lació d'Iberia s'obrirà al públic el divendres 1 de febrer i formarà part del recorregut del festival durant tot el mes. La instal·lació, anomenada De Madrid al cielo, simula un cel en què trobem els diferents talents que configuren #Talentoabordo. A través d'un cel de núvols i paraules, volem que l'espectador visqui l'experiència d'anar-los descobrint.

La instal·lació ha estat possible gràcies al conegut estudi creatiu Preforma, juntament amb el qual Iberia proposa una experiència que porta els visitants al cel gràcies a la combinació d'imaginació i bon disseny. A més d'aquesta instal·lació, el festival estarà format per 202 activitats programades, 53 exposicions en 12 instal·lacions, 410 professionals, 28 museus i institucions i 30 marques. Un festival que transmet la importància del disseny.