Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Puente aéreo Iberia
14 octubre 2021Tornar

Augmentem un 50 % l'oferta de Pont Aeri: negocis, aixequeu el vol

Fins a 70 freqüències setmanals entre Madrid i Barcelona. Recuperem del tot la filosofia "Arribar i volar"

A Iberia continuem treballant per reactivar els viatges de negocis i, amb aquest objectiu, la temporada d'hivern tornarem a donar un altre impuls al servei de Pont Aeri entre Madrid i Barcelona.

Necessites comprar un bitllet de Pont Aeri per volar entre Madrid i Barcelona?

A partir del mes de novembre i durant tota la temporada d'hivern que s'allarga fins al 31 de març, oferirem entre 65 i 68 freqüències setmanals en aquesta ruta, cosa que representa fins a 11 vols per sentit de dilluns a dijous, que són els dies de més afluència de clients.

D'aquesta manera, els clients tindran vols en tots dos sentits des de les 7 i fins a les 21 hores, la qual cosa permet aprofitar al màxim la jornada a totes dues ciutats, i també beneficiar-se de les connexions més eficients per als qui utilitzin els vols entre Madrid i Barcelona per enllaçar amb altres destinacions.

El nostre nou programa de Pont Aeri suposa prop d'un 50 % més de capacitat de la que oferíem l'hivern del 2020. Apostem, així, per aquest servei, que és la ruta per excel·lència del trànsit corporatiu a Espanya.

"Arribar i volar" o canviar

Amb aquest nou impuls al Pont Aeri, recuperem plenament per als nostres clients la filosofia "arribar i volar" que sempre ha caracteritzat aquest servei.

A partir del 10 de novembre, Aena reobrirà a l'aeroport de El Prat els taulells, el control de seguretat i la sala VIP propers a les portes d'embarcament que s'utilitzen per al Pont Aeri d'Iberia, cosa que permetrà als clients presentar-se fins a 20 minuts abans de la sortida del vol i beneficiar-se de l'avantatge d'"arribar i volar" d'aquest servei.

A Madrid, els taulells i el control de seguretat del Pont Aeri al costat nord de la Terminal 4 ja estan oberts des de finals del 2020 però, ara, a més, hem ampliat l'horari de la nostra Premium Lounge Dalí, de les 6 a les 23 hores. D'altra banda, a partir del 18 d'octubre Aena recupera el servei de pàrquing VIP a l'aeroport de Madrid.

A més, els clients del Pont Aeri d'Iberia tenen total flexibilitat per canviar el vol des de l'app d'Iberia, tantes vegades com calgui i sense cap cost.

Carregant...