Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Bag on board
06 agost 2019Tornar

Prova el servei Bag on Board

Aquest servei et permet anar a l'aeroport sense haver-te de preocupar de les maletes.

Per facilitar-te les vacances, acabem d'estrenar el servei Bag on Board (BoB), un nou producte de recollida d'equipatge desenvolupat en col·laboració amb aquesta start-up que respon a la nostra aposta per la transformació digital.

Bag on Board (BoB) et permet anar a l'aeroport sense haver-te de preocupar de les maletes. Només cal que contractis el servei el dia abans del vol. BoB recull el teu l'equipatge en qualsevol punt de Barcelona o Madrid i voltants, el factura a l'aeroport i, així, el podràs recollir a la destinació final.

De moment, el servei té un cost de 15 euros per la primera maleta i 5 a partir de la segona, està disponible per a vols amb origen a Madrid i Barcelona operats per Iberia i destinació a tots els aeroports als quals vola la companyia, llevat dels Estats Units, Israel i el Senegal.

Com funciona?

Només has de contactar amb Iberia i facilitar-los la teva adreça, el nombre de maletes i l'hora de recollida. D'aquesta manera, el personal de BoB passarà a recollir l'equipatge i el segellarà davant teu. En cas de canvis, podràs modificar o cancel·lar el servei sense cost fins a dues hores abans de la recollida.

Oblida't dels tràmits de facturació i ves amb més calma a l'aeroport. Quan aterris a l'aeroport de destinació, les maletes t'esperaran a la cinta d'equipatges.

Avantatges de BoB

Et permet anar a l'aeroport sense l'estrès de portar l'equipatge i aprofitar les últimes hores a Madrid o Barcelona quan gaudeixis d'una estada en qualsevol d'aquestes ciutats./p>

A més, pots contractar el servei de 8 a 20 hores i fer canvis o fins i tot cancel·lar-lo fins a dues hores abans de la recollida, que es pot realitzar en qualsevol lloc de Barcelona o Madrid i voltants, ja sigui una casa particular, un hotel o una oficina.

Pots fer la reserva en línia, a través d'iberia.com, de l'aplicació o bé per telèfon en només dos minuts. El seguiment de l'equipatge es fa en directe, sigui per correu electrònic o per SMS.

Digues adeu a carregar maletes i a fer cues. Si emets la targeta d'embarcament en línia, pots dirigir-te directament a la porta d'embarcament.

Carregant...