• Inici
  • Iberia és més
  • Novetats i notícies

Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Bonus Iberia Plus
18 abril 2024Tornar

Iberia premia els seus clients amb Bonus d'Iberia Plus

Els Bonus Iberia Plus són premis que s'aconsegueixen en volar i s'acumulen Punts Elit a la targeta Iberia Plus Enviar comentarios

A partir d'ara, els clients Iberia Plus tindran més avantatges gràcies al llançament dels Bonus d'Iberia Plus.

Un sistema de recompenses que permetrà als viatgers de l'aerolínia obtenir premis en volar, alhora que segueixen acumulant Punts Elit amb què pujar el nivell de la targeta.

Els premis que els clients aconseguiran amb els Bonus d'Iberia Plus són:

-Amb 350 Punts Elit: 20€ de regal que es podran utilitzar a Iberia.com per bescanviar pels extres de viatges com a equipatge addicional, selecció de seient, pujada de classe o embarcament prioritari.

- Amb 700 Punts Elit: 1500 Avios extra.

- Amb 1675 Punts Elit: 2500 Avios extra.

- Amb 3500 Punts Elit: 4000 Avios extra.

- Amb 5000 Punts Elit: 5000 Avios extra.

- Amb 8000 Punts Elit: 10 000 Avios extra.

- Amb 10 000 Punts Elit: Targeta Iberia Plus Or per regalar a la persona que triïn.

Els Bonus d'Iberia Plus estaran disponibles al compte de cadascun dels clients d'Iberia Plus a partir de l'1 d'abril de cada any.

Punts Elit

Els Punts Elit premien la fidelitat dels clients d'Iberia permetent mantenir o millorar el nivell de la targeta Iberia Plus entre les diferents modalitats: Plata, Or, Platí, Infinita i Infinita Prime. Aquests punts s'aconsegueixen en volar amb el Grup Iberia, Vueling i les companyies de l'aliança oneworld.

Els Punts Elit necessaris per accedir als nivells superiors de targetes Iberia Plus es comptabilitzen de l'1 d'abril de l'any en curs fins al 31 de març de l'any següent.

Carregant...