Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Cáncer mama
17 octubre 2019Tornar

Iberia es vesteix de rosa

El 19 d'octubre és el Dia Mundial contra el Càncer de Mama i hi col·laborem amb diferents iniciatives

El 19 d'octubre és un dia marcat en rosa al calendari, ja que se celebra el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, una jornada per conscienciar de la importància de la prevenció d'aquesta malaltia que, malauradament, pateix una de cada vuit dones.

Per això ens hem volgut sumar a aquesta causa, en col·laboració amb l'AECC i Solán de Cabras, per donar més visibilitat a aquest fet i a la importància de la seva prevenció i detecció precoç.

Aquest és el motiu pel qual el color rosa estarà avui present als nostres vols, i els capçals dels seients dels nostres avions i les corbates de color rosa dels nostres assistents de vol inclouran un missatge molt directe: El viatge més important és la teva vida.

A més, quan el vol arribi a la destinació (vols nacionals amb sortida des de Madrid), la tripulació lliurarà a cada passatger una ampolla de Solán de Cabras, que ha canviat el seu icònic color blau pel color rosa, juntament amb un fullet amb consells saludables.

De la mateixa manera, en els vols intercontinentals, també s'han substituït les ampolles d'aigua blaves de Solán de Cabras per unes de color rosa. I a les sales VIP també.

I si visites les plataformes online veuràs que el rosa també és el color predominant: a iberia.com, a la web corporativa (http://grupo.iberia.es) i als perfils d'Iberia a les xarxes socials perquè, indubtablement, el viatge més important és la nostra vida.

Carregant...