Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Iberia Airport Service 2019
14 febrer 2020Tornar

Estrenem el Club del Vino

Si vols, pots comprar els vins que s'ofereixen a bord dels vols d'Iberia

Acabem d'estrenar el Club del Vino, un web que t'ofereix la possibilitat de gaudir, també a casa, dels millors vins que oferim a la classe Business d'Iberia i a les Premium Lounge de l'aeroport de Madrid.

I és que, a través del web www.clubdelvinoiberia.com, tothom qui vulgui pot comprar una selecció dels millors vins i demanar rebre'ls a casa o en qualsevol altra adreça d'Espanya, França, Alemanya, Itàlia, Portugal i el Regne Unit. A més, com a oferta de llançament, pots gaudir d'un 10 % de descompte i despeses d'enviament gratuïtes a partir de 60 € de compra i per a lliuraments a Espanya i Portugal.

D'altra banda, aquestes compres també sumen Avios, els punts del programa Iberia Plus. Per cada euro de despesa al Club del Vino, s'obtenen 5 Avios, que després es poden bescanviar per vols i altres serveis.

Al web clubdelvinoiberia.com també pots descobrir peculiaritats dels vins i reservar experiències gastronòmiques, enoturístiques i formatives úniques, pensades per enamorar-se de la riquesa gastronòmica i vinícola d'Espanya, com recórrer els principals varietals de la Rioja o allotjar-se en una vinya amb denominació pròpia, entre moltes d'altres.

Carregant...