Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Rumbo a Dallas, Washington y San Francisco
16 febrer 2022Tornar

Rumb a Dallas, Washington i San Francisco

Ja penses en les vacances d'estiu? Noves destinacions als Estats Units, a partir de l'1 de juny.

A partir de l'1 de juny, inaugurem les rutes Madrid-Washington i Madrid-Dallas i reprenem els vols a San Francisco

Washington

Aquest estiu et portem directament a la capital dels EUA, Madrid-Washington, amb quatre freqüències setmanals entre l'1 de juny i el 29 d'octubre.

Els vols són els dilluns, dimecres, dijous i dissabtes, amb sortida des de Madrid a les 12.10 del matí, la qual cosa facilita les connexions des de qualsevol altre punt d'Espanya i de la gran majoria de destinacions d'Iberia a Europa.

Ja has activat el mode de vacances? Compra ara els teus vols a Washington i descobreix els seus icònics edificis governamentals, com ara el Capitoli, la Casa Blanca o la Cort Suprema. 

Dallas

L'1 de juny també estrenem ruta a Dallas. Volarem a la gran metròpolis del nord de Texas fins al 29 d'octubre, amb quatre freqüències setmanals (dilluns, dimecres, divendres i dissabtes) i en un horari que permetrà les millors connexions des de les més de 100 destinacions d'Iberia a Europa. A més, Dallas és el gran hub d'American Airlines, la qual cosa garanteix una gran connectivitat dins dels Estats Units.

ja pots reservar els teus bitllets d'avió a Dallas per a aquest estiu. 

San Francisco

A més, tornem a San Francisco. De l'1 de juny al 30 de setembre hem programat tres freqüències setmanals (dilluns, dimecres i divendres) amb sortida de Madrid a les 12.20 per facilitar les connexions. 

Compra ja els teus vols a San Francisco i comença a planificar el teu viatge. 

Explorar els EUA

Amb aquestes tres incorporacions, a partir del pròxim estiu ampliem de sis a nou les destinacions dels EUA a les quals et podem portar directament des d'Espanya: Nova York, Boston, Los Angeles, Miami, Chicago, San Juan de Puerto Rico, Washington, Dallas i San Francisco

A més, gràcies a l'acord de negoci conjunt entre American Airlines, British Airways, Iberia, Finnair, LEVEL i Aer Lingus, pots combinar vols operats per qualsevol de les sis companyies per obtenir les millors ofertes i gaudir de connexions més eficients, amb horaris coordinats.

Aquesta aliança també estrena rutes aquest estiu:

  • Aer Lingus ha llançat dues noves rutes: des de Manchester a Nova York i des de Manchester a Orlando.

  • American Airlines operarà Charlotte-Roma del 5 d'abril al 29 d'octubre de 2022.

  • British Airways operarà Heathrow-Portland a partir del 3 de juny i, aquell mateix dia, recuperarà també la ruta Heathrow-Pittsburgh.

  • Finnair ha inaugurat una nova ruta des d'Hèlsinki a Dallas i, a partir de l'1 de juny i fins al 29 d'octubre, també d'Hèlsinki a Seattle.

  • I LEVEL estrenarà Barcelona-Los Angeles el 28 de març i operarà fins a quatre freqüències setmanals.

Carregant...