Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Sostenibilidad
27 setembre 2019Tornar

Endesa s'incorpora a Iberia Plus

Si ets titular del programa de fidelització podràs acumular Avios

Endesa s'ha incorporat com a nou soci a Iberia Plus. A partir d'ara els clients de l'empresa energètica i els titulars del programa de fidelització d'Iberia acumular Avios amb els quals podran adquirir o obtenir descomptes en els seus vols, igual que reservar un altre tipus de serveis com nits d'hotel o cotxes de lloguer, entre d'altres.

Com a oferta de benvinguda, si ets titular d'Iberia Plus obtindràs 9.000 Avios en contractar el subministrament d'electricitat amb Endesa fins al 31 d'octubre, l'equivalent a un viatge d'anada i tornada en temporada baixa a una destinació dins d'Espanya o ciutats com Tànger , Lisboa o Ginebra. A més, podràs acumular fins a 20.000 Avios més en funció de la contractació de diferents productes d'Endesa.

D'altra banda, si ets titular del Programa i client de la companyia de subministrament d'energia rebràs 200 Avios de benvinguda i 50 Avios tots els mesos, si vincules el teu perfil Iberia Plus al teu compte de client d'Endesa.

Iberia va crear el seu programa Iberia Plus a 1990 amb la finalitat de premiar la fidelitat dels seus millors clients amb vols i altres avantatges exclusius. En l'actualitat, el programa compta amb més de 1,5 milions de titulars actius i ofereix sis nivells de targeta: Clàssica, Plata, Or, Platí, Infinita i Infinita Prime, a més d'Iberia Plus Kids per a nens d'entre dos i onze anys .

Carregant...