Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Flamenco Real
28 novembre 2018Tornar

Flamenco Real: La nova experiència

El flamenc en el seu més pur estil arriba al Teatro Real de Madrid.

El ball i el cant flamenc se citen al Teatro Real de Madrid del 28 de novembre de 2018 al 17 de juliol de 2019. Tota la grandesa i l'emoció de l'art flamenc seran al primer cicle dedicat a aquesta disciplina artística, reconeguda com a "Patrimoni Immaterial de la Humanitat".

L'emblemàtic Saló de Ball del Teatro Real es converteix en un "tablao estable" per als amants del flamenc, que gaudiran de l'espectacle juntament amb una oferta gastronòmica de productes típics espanyols. Com a punt i final, hi haurà la trobada dels artistes amb el públic.

Aquesta primera temporada estarà composta per 18 espectacles, protagonitzats per reconeguts artistes flamencs representants de les diferents escoles i corrents, entre els quals cal destacar: Amador Rojas (que inaugura el cicle), José Carmona Rapico, Carmen la Talegona, Yolanda Osuna o Antonio Canales, que tancarà la temporada.

Des de "Talentoabordo" hem volgut donar suport a aquesta nova iniciativa artística en què es combinen espectacle i gastronomia Marca Espanya per al gaudi dels espectadors que puguin visitar aquesta mostra d'art i talent escènics.

No et perdis l'oportunitat de gaudir durant els mesos vinents d'aquest nou espectacle!

Més informació

Carregant...