Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Iberia Airport Service 2019
10 febrer 2020Tornar

Rècord d'atenció a Iberia Airport Services

El 2019 va atendre per primer cop més de 100 milions de passatgers

Iberia Airport Services està d'enhorabona! L'any 2019 va arribar per primer cop als més de 100 milions de passatgers atesos, xifra rècord per al principal proveïdor de serveis de terra a Espanya, que opera en 29 aeroports de la xarxa nacional.

D'aquesta manera, la companyia presta servei a més de 170 aerolínies clientes, i el 2019 va atendre més de 360.000 avions, amb la qual cosa es va superar per primer cop la xifra dels 100 milions de passatgers, gairebé un 5 % més que el 2018.

Go Up!, el gran projecte de negoci d'aeroports d'Iberia

Aquest ambiciós projecte té més de 130 iniciatives encaminades a aconseguir una major digitalització de tots els processos, desenvolupar el negoci a mida dels clients, potenciar els grans centres de distribució de trànsit com Madrid i Barcelona, i implantar una nova cultura d'empresa que incrementi el compromís i el sentiment de pertinença dins de la plantilla.

El projecte Go Up! té també com a objectiu desenvolupar el negoci d'aeroports d'Iberia d'una forma més sostenible. Per això s'ha renovat el 80 % dels equips de terra, i el 40 % dels que pel seu model podien ser elèctrics ja ho són, canvi que ha permès una reducció molt significativa de les emissions i del consum de combustibles fòssils. Enguany, Iberia Airport Services farà un pas més amb la incorporació, entre d'altres, de vehicles autònoms a la seva operació.

A més, dins del projecte Go Up! s'han digitalitzat molts processos mitjançant el desenvolupament d'aplicacions, com Kepler, per a la gestió de tasques en rampa, o Push to Talk, que facilita l'accés a la informació en temps real per als agents i permet més agilitat en les operacions, fet que a la vegada repercuteix positivament en la puntualitat.

Carregant...