• Inici
  • Iberia és més
  • Novetats i notícies

Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Avios
14 maig 2024Tornar

Iberia llança el Vol Iberia Plus: l'avió que només s'enlaira amb Avios

Quatre vols exclusius per a clients Iberia Plus que només podran adquirir els bitllets mitjançant la redempció de Avios.

Iberia llança el Vol Iberia Plus, l'únic vol que només s'enlaira amb Avios. Es tracta d´una iniciativa exclusiva per a clients Iberia Plus que podran reservar els seus bitllets d´avió mitjançant la redempció d´Avios.

Per a aquests vols tan especials s'han triat dues de les destinacions més demanades durant l'estiu: l'illa grega de Santorini i la ciutat siciliana de Catània.

Els clients Iberia Plus podran reservar els seus bitllets per al vol de Catània des de 2100 Avios + 73,80 euros per trajecte i un màxim de 8250 Avios + 23,80 euros, podent bescanviar-los per segments, és a dir, sense necessitat de comprar anada i tornada. En el cas de Santorini, el mínim és de 2750 Avios + 83,80 euros i el màxim de 11.000 Avios + 23,80 euros.

Els vols oferts mitjançant aquesta modalitat exclusiva d'Avios són Madrid-Santorini (7 de juliol), Santorini-Madrid (14 de juliol), Madrid-Catània (27 de juliol) i Catània-Madrid (3 d'agost).

Amb aquesta iniciativa, l'aerolínia vol premiar la fidelitat dels clients Iberia Plus oferint-los un viatge exclusiu que comptarà, a més, amb detalls especials al llarg del vol.

Programa Iberia Plus

Iberia Plus és el programa d'Iberia amb què premia la fidelitat dels seus millors clients amb vols i altres avantatges exclusius. Actualment, el programa compta amb més de 10 milions de titulars i ofereix sis nivells de targeta: Clàssica, Plata, Or, Platí, Infinita i Infinita Prime, a més d'Iberia Plus Kids per a nens d'entre dos i onze anys.

Els titulars del programa de fidelització d'Iberia poden obtenir Avios quan compren vols a les companyies aèries associades al programa, així com amb estades en cadenes d'hotels internacionals, lloguer de cotxes, proveïment de combustible o altres compres a més d'un centenar de partners del programa. Els Avios es poden utilitzar com a moneda de bescanvi per adquirir vols, hotels, lloguer de cotxes, o escapades de diversos dies i experiències de lleure.

Carregant...