• Inici
  • Iberia és més
  • Novetats i notícies

Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Nuevos destinos
03 maig 2024Tornar

Llancem la nostra campanya de destins d'estiu

​Estarà activa durant sis setmanes, del 22 d'abril al 31 de maig

Iberia llança una nova campanya de destins. Del 22 d´abril al 31 de maig, els viatgers de la companyia tindran la possibilitat d´escollir la millor opció per a les vacances d´estiu amb un nou format. No consisteix a seleccionar una ciutat on viatjar des de l'Aeroport Adolfo Suárez - Madrid Barajas, sinó que l'origen i la destinació responen al moment vital en què es troba el client.

D'aquesta manera, la destinació recomanada és una resposta en forma de lloc ideal, és a dir, allò que necessita cada usuari per escapar de la quotidianitat. A més, l'aerolínia també recorda la possibilitat de bescanviar Avios a tota la campanya.

De vegades, la millor opció és el bronzejat

Tothom sap que la platja és la destinació perfecta a l'estiu. És per això que la ruta cremat-bronzejat d'Iberia finalitza a Corfú. Aquesta illa del Mar Jònic és parada obligatòria a Grècia, no només per les costes de somni, sinó també per la seva herència cultural. Si al viatger li ve de gust combinar onades i salnitre amb muntanyes i monuments, Corfú és la millor opció. Per això, Iberia ofereix un vol diari els dijous, dissabtes i diumenges.

El torn de nit deixarà de ser un problema

Amb el llançament d'aquesta campanya, els clients podran reservar vols entre “torn de nit” i “tour nocturn”. I quina ciutat millor que Tirana per conèixer els seus racons després del capvespre? La capital albanesa és el secret més ben guardat dels Balcans i una de les darreres incorporacions a la xarxa de destinacions d'Iberia. La companyia ofereix dos vols diaris els dimarts, dijous i diumenges.

Carregant...