Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Iberia e Iberia Express, las más puntuales del mundo en 2020
13 gener 2020Tornar

Entre les més puntuals!

L'any 2019 el Grup Iberia s'ha situat com el segon més puntual d'Europa i el cinquè del món entre les aerolínies de xarxa.

Segons l'informe publicat per Cirium per a FlightStats, l'any 2019 el Grup Iberia s'ha situat com el segon més puntual d'Europa i el cinquè del món entre les aerolínies de xarxa. Per part seva, Iberia Express ha aconseguit situar-se com la companyia de baix cost més puntual d'Europa per sisè any consecutiu i la quarta del món.

D'aquesta manera, el Grup Iberia ha superat la posició assolida el 2018, quan es va situar com la tercera aerolínia de xarxa més puntual d'Europa i la sisena del món, mentre que Iberia Express ha aconseguit mantenir-se al podi europeu un any més en un context de dificultats operatives, com ara vagues en el sector, regulacions de l'espai aeri, meteorologia adversa o el tancament d'una de les pistes de l'aeroport de Madrid per remodelació el mes de març.

Tot i aquestes circumstàncies, i conscients de les expectatives de qualitat que els clients tenen de les companyies del Grup Iberia, els seus treballadors han aconseguit, gràcies al seu compromís i vocació de servei, uns índexs de puntualitat que situen el grup com el segon més puntual d'Europa i el cinquè del món, i Iberia Express com la primera baix cost d'Europa, revalidant així els bons resultats de puntualitat aconseguits els darrers sis anys.

Carregant...