Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Iberia e Iberia Express, las más puntuales del mundo en 2017
07 juny 2019Tornar

Les més puntuals!

El mes de maig, més del 88 % dels vols d'Iberia van arribar a l'hora

Aquest mes de maig, Iberia i Iberia Express han tornat a situar-se al lloc més alt del podi de la puntualitat.

En concret, Iberia ha estat l'aerolínia més puntual d'Europa i Iberia Express, la companyia de baix cost més puntual del món, segons apunta la consultora nord-americana FlightStats.

 

Els més puntuals d'Europa

El mes passat, Iberia va operar 15.105 vols i va obtenir un índex de puntualitat del 88 %, dada que la va posicionar com l'aerolínia més puntual d'Europa.

Aquest any hem aconseguit situar-nos en els primers llocs del rànquing de puntualitat: hem estat la primera del món al gener i la segona del món i d'Europa al febrer.

A més, vam ser l'aerolínia més puntual del món els anys 2016 i 2017, i el 2018 vam acabar com la tercera aerolínia més puntual d'Europa. Tot un èxit que ha estat possible gràcies a la implicació dels nostres empleats, una de les mostres més importants de la gran transformació de la companyia en els darrers anys.

 

Iberia Express, la companyia de baix cost més puntual del món

Per la seva banda, Iberia Express es va situar al maig com l'aerolínia més puntual del món, amb 3.150 operacions i un índex de vols puntuals del 92,29 %.

És el segon cop aquest any que Iberia Express ha aconseguit la primera posició entre les companyies de baix cost. La primera vegada va ser al gener i ho ha tornat a aconseguir al maig.

Iberia Express s'ha mantingut durant els darrers cinc anys (2014, 2015, 2016, 2017 i 2018) com la companyia de baix cost més puntual del món, una fita que demostra la gran eficiència d'aquesta aerolínia des del seu naixement i que s'ha convertit el seu senyal d'identitat.

Carregant...