Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Reciclaje Iberia 2019
20 gener 2020Tornar

Iberia es compromet amb el reciclatge!

El 2019 es van reciclar més de 2.250 tones d'envasos en els vols d'Iberia

Iberia, Gate Gourmet, Ecoembes, Ferrovial Servicios i ESCI-UPF van aconseguir l'any passat fer de la pràctica de reciclar un gest d'alta volada. I és que, gràcies al treball conjunt d'aquestes entitats, el projecte LIFE Zero Cabin Waste —iniciativa que té com a objectiu la correcta separació dels residus que es generen a bord dels vols d'Iberia per després reciclar-los— ha estat tot un èxit.

Així, l'any 2019 es van separar, per al posterior reciclatge, un total de 2.253 tones de residus en els vols d'Iberia, xifra que suposa un augment del 42 % respecte de les dades registrades abans de l'inici d'aquest projecte.

Per fer-ho possible, Iberia ha introduït a bord dels seus avions uns carros compartimentats que permeten separar els envasos de plàstic, llaunes i brics (els residus que es dipositen al contenidor groc) i els envasos de paper i cartró (els de el contenidor blau) de la resta de residus. A més, des que LIFE Zero Cabin Waste es va posar en marxa, s'han fet jornades de formació per a més de 4.000 professionals de la companyia per sensibilitzar-los sobre la importància de reciclar per tenir cura del medi ambient.

D'altra banda, a través de Zero Cabin Waste, la companyia aèria ha dut a terme altres iniciatives per reduir els residus que es generen en els seus vols, com ara suprimir la premsa a bord o reduir els embolcalls de plàstic de mantes o auriculars. Totes aquestes mesures han permès rebaixar un 15 % el pes durant el vol i, al mateix temps, reduir més de 5.000 tones de residus només el 2019.

Carregant...