Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Relanzamos el Puente Aéreo
17 gener 2018Tornar

Rellancem el Pont Aeri

Més flexibilitat, més serveis i més opcions de vols per triar

Ja pots gaudir d'un millor Pont Aeri. El nou Pont Aeri manté totes les característiques de l'anterior però incorpora més flexibilitat i més facilitats. A més, podràs escollir entre més vols gràcies a l'acord amb Vueling per operar conjuntament la ruta Madrid-Barcelona.

Més "Arribar i volar"

Una de les novetats que trobaràs és la possibilitat de reservar vols. Els bitllets oberts i els bitllets amb reserva conviuen perquè et puguis assegurar una plaça al vol que triïs. Els nous bitllets amb reserva conserven tota la flexibilitat dels bitllets oberts: els pots canviar tantes vegades com vulguis i sense cap cost.

Les gestions relacionades amb el Pont Aeri es podran fer des del web i des de l'aplicació d'Iberia. Podràs gaudir de nous serveis, com ara:

  • Comprar els bitllets oberts o amb reserva.

  • Canviar la reserva tantes vegades com et calgui.

  • Obtenir la targeta d'embarcament per arribar a l'aeroport directament per embarcar.

Una iniciativa que reforça la idea "Arribar i volar" i permet escurçar encara més el temps de viatge. La targeta d'embarcament es podrà emetre en línia des del moment de la compra per als bitllets amb reserva i a partir de 24 hores abans de la sortida del vol per als bitllets oberts.

Espais exclusius

Si prefereixes obtenir la targeta d'embarcament a l'aeroport, ho podràs fer a les zones exclusives dels aeroports fins a 15 minuts abans de la sortida del vol. Els controls de seguretat de tots els passatgers amb bitllets de Pont Aeri, tant si volen amb reserva com sense, es continuaran fent a les mateixes zones exclusives dels aeroports de Madrid i Barcelona, i els avions s'ubicaran a les portes més properes a aquestes zones.

Si viatges en classe Business, continuaràs gaudint de l'accés a les sales VIP properes a la zona d'embarcament.

Més vols per triar

Puente Aéreo

A banda dels actuals 16 vols diaris d'Iberia, també podràs triar entre els 10 vols que ofereix Vueling, conservant tots els avantatges i les característiques del Pont Aeri. D'aquesta manera, l'oferta s'amplia fins a 26 vols diaris per sentit.

Les dues línies aèries coordinarem el programa per cobrir totes les franges horàries i oferir vols cada 15 o 30 minuts en hora punta i cada hora durant la resta del dia, des de les 6.30 fins a les 21.45, perquè el Pont Aeri sigui encara més "Arribar i volar".

Tots els bitllets del Pont Aeri es comercialitzaran amb codi Iberia i estaran a la venda a Iberia.com, a Serviberia, a les oficines del Pont Aeri i en agències de viatges. Als sistemes de reserves i a Iberia.com s'indicarà clarament quina companyia opera cadascun dels vols. S'obtindran Avios a la targeta Iberia Plus, independentment de la companyia amb què es voli.

A més, Iberia porta també el Pont Aeri fins a les estacions d'Atocha (Madrid) i de Sants (Barcelona) perquè, si vols viatjar amb tren entre les dues capitals, descobreixis tots els avantatges i les novetats que acabem d'incorporar als vols entre aquestes ciutats.

Per a això, utilitzem els taxis que operen en totes dues estacions, així com mobiliari urbà, com a suport d'una campanya de publicitat sobre el nou Pont Aeri, que és més "Arribar i volar" que mai.

Millores també per als vols regulars entre Barcelona i Madrid.

Paral·lelament a aquesta evolució del Pont Aeri, Vueling i Iberia operaran en codi compartit els vols convencionals entre Barcelona i Madrid, la qual cosa representa una oferta imbatible entre aquestes ciutats, amb tarifes i horaris per a tot tipus de necessitats.

Els clients amb aquests bitllets facturaran i passaran els controls de seguretat a les zones generals de les terminals T1 de Barcelona i T4 de Madrid, als taulells de la companyia operadora. Aquests vols estaran a la venda en tots els canals i les condicions del bitllet a l'efecte de canvis, reemborsaments, equipatge o selecció de seient seran les que indiqui la tarifa.

L'oferta combinada d'Iberia i Vueling entre Madrid i Barcelona, sigui per volar al Pont Aeri o amb tarifa convencional, arriba fins als 26 vols diaris per sentit els dies laborables i fins a 13 el cap de setmana, una proposta immillorable per a tot tipus de clients: els que viatgen per negocis, els que volen fer una escapada o els que connecten amb la resta de vols de les dues aerolínies a les seves respectives bases.

Carregant...