Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Relanzamos el Puente Aéreo
20 març 2019Tornar

Reserva vols de Pont Aeri amb Avios

A més, també pots facturar en línia en aquests vols amb càrrec a Avios

Gaudeix de més flexibilitat en els teus vols de Pont Aeri d'Iberia. Des d'ara ja pots reservar tots els vols de Pont Aeri amb Avios, així com facturar en línia els vols amb càrrec a Avios per arribar a l'aeroport amb la targeta d'embarcament a la mà.

Pots utilitzar els Avios per reservar el vol, tant si viatges amb Iberia com amb Vueling, i en tots dos casos també pots facturar en línia. 

Però això no és tot. A partir del 7 de maig vinent, aconseguiràs més Avios en classe Turista, que podràs utilitzar per volar:

 

Aconseguiràs 1.250 Avios per trajecte en classe Business

Podràs reservar el teu vol per

13.500 Avios per trajecte en classe Business

Aconseguiràs

700 Avios per trajecte en classe Turista

Podràs reservar el teu vol per

6.250 Avios per trajecte en classe Turista

 

 

Arribar i volar

A més, el Pont Aeri d'Iberia et continua oferint la possibilitat de reservar diferents bitllets, ja siguin bitllets oberts o bitllets amb reserva perquè puguis assegurar-te una plaça al vol que prefereixis. Els bitllets amb reserva conserven tota la flexibilitat dels bitllets oberts i els pots canviar tantes vegades com vulguis i sense cap cost.

Per descomptat, totes les gestions relacionades amb el Pont Aeri es poden fer des del web o des de l'aplicació d'Iberia, on trobaràs serveis com:

  • Comprar els bitllets oberts o amb reserva.

  • Canviar la reserva tantes vegades com et calgui. 

  • Obtenir la targeta d'embarcament per arribar a l'aeroport directament per embarcar.

  • Acumular Avios a la targeta Iberia Plus amb els vols de Pont Aeri.

I, per descomptat, et continuem oferint la possibilitat d'emetre la targeta d'embarcament en línia des de 24 hores i fins a 60 minuts abans de la sortida del vol.

 

Espais exclusius per a la teva comoditat

Si prefereixes obtenir la targeta d'embarcament a l'aeroport, ho podràs fer a les zones exclusives dels aeroports fins a 15 minuts abans de la sortida del vol.

Els controls de seguretat de tots els passatgers amb bitllets de Pont Aeri, tant si volen amb reserva com sense, es continuaran fent a les mateixes zones exclusives dels aeroports de Madrid i Barcelona, i els avions s'ubicaran a les portes més properes a aquestes zones.

A més, si viatges en classe Business, continuaràs gaudint de l'accés a les sales VIP properes a la zona d'embarcament.

 

Gran quantitat de vols per triar

Iberia t'ofereix fins a 26 vols diaris per sentit al Pont Aeri de dilluns a divendres i un total de 15 vols el cap de setmana.

Així cobrim totes les franges horàries i oferim vols cada 15 o 30 minuts en hores punta i cada hora durant la resta del dia, des de les 6.30 fins a les 21.45 hores. 

I, per acabar, recorda que tots els bitllets de Pont Aeri es comercialitzen amb codi Iberia i estan a la venda a Iberia.com, Serviberia, a les oficines del Pont Aeri i en agències de viatges.  

Carregant...