• Inici
  • Iberia és més
  • Novetats i notícies

Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Acuerdo Universidad de Navarra
24 maig 2024Tornar

Iberia signa un acord amb la Universitat de Navarra per ajudar els nens amb càncer

L'aerolínia donarà 60.000 euros per traslladar menors malalts que vinguin a tractar-se des de fora d'Espanya

Iberia i la Universitat de Navarra han signat un acord per impulsar la investigació contra el càncer i facilitar el tractament de malalts menors procedents de fora d'Espanya. Fruit d'aquesta col·laboració, l'aerolínia donarà a la institució 60.000 euros que es destinaran principalment a finançar els viatges d'aquests nens i les seves famílies a Espanya per rebre el tractament a la Clínica Universitat de Navarra.

A la signatura de l'acord, que s'ha dut a terme a Pamplona, ​​hi han participat el gerent de la Universitat, Álvaro Balibrea, i Beatriz Guillén, directora de Vendes Globals d'Iberia.

El gerent de la Universitat de Navarra, Álvaro Balibrea, ha expressat la satisfacció per la signatura de l'acord i ha valorat la col·laboració entre empresa i universitat amb l'objectiu d'impulsar la investigació i possibilitar el tractament de menors procedents d'altres països. "Part de la missió de la Universitat de Navarra és transferir ciència i coneixement al servei de la societat, que és precisament un dels objectius que es pretén amb la signatura d'aquesta col·laboració, que implica el Cim i la Clínica Universitat de Navarra", ha destacat.

Per la seva banda, Beatriz Guillén ha destacat que “a Iberia creiem que hi ha una nova forma de volar des del propòsit”. La directora de Vendes Globals de l'aerolínia assegura que “aquest acord és el millor exemple de la nostra estratègia d'impacte social i respon al nostre propòsit, que és generar prosperitat connectant persones amb el món”.

Carregant...