Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Tarjeta embarque móvil
20 febrer 2019Tornar

Utilitza més la targeta d’embarcament mòbil

Moscou, Budapest, Atenes, Johannesburg, San José de Costa Rica, Buenos Aires, Rio de Janeiro, São Paulo, Mèxic, Montevideo, Panamà, San Salvador i Quito ja permeten facturar en línia amb targeta d'embarcament mòbil

Hem habilitat un gran nombre d'orígens de la nostra xarxa perquè puguis utilitzar la targeta d'embarcament mòbil.

Ara, si viatges des de les destinacions de Moscou, Atenes, Budapest, Johannesburg, San José de Costa Rica, Buenos Aires, Rio de Janeiro, São Paulo, Mèxic, Montevideo, Panamà, San Salvador i Quito podràs facturar en línia i obtenir la targeta d'embarcament mòbil.

La targeta d’embarcament mòbil és un codi QR que conté totes les dades del vol i et permet portar la targeta d’embarcament al mòbil i anar directament a l’avió sense papers.

La pots presentar al taulell de facturació, al filtre de seguretat i a la porta d'embarcament. D'aquesta manera, la identificació serà molt més àgil i dinàmica, a la vegada que redueixes l'ús de paper per preservar el medi ambient.