Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

UNICEF
08 novembre 2021Tornar

Enviem subministraments humanitaris d'UNICEF a Haití

Com a aliat estratègic d'UNICEF España, hem fet un primer enviament per contribuir a pal·liar la situació del país caribeny amb el suport d'IAG Cargo com a facilitador logístic.

Es tracta d'una fita sense precedents per a l'aliança que mantenen UNICEF España i Iberia en el marc de l'acord global d'UNICEF amb Amadeus, ja que s'inicia una nova via de col·laboració que aprofita el coneixement i l'experiència dels equips logístics, la flota i les rutes comercials de l'aerolínia per posar-los al servei de la infància i de les persones més vulnerables.

En aquest primer enviament s'han transportat nou tendes humanitàries d'alt rendiment, molt versàtils davant de situacions d'emergència humanitària com la que viu Haití, ja que es poden convertir en aules, clíniques, punts de nutrició o centres de suport psicosocial. Les tendes, de 72 metres quadrats de superfície cadascuna, poden acollir, per exemple, entre 20 i 30 alumnes en format escola i responen a la necessitat que sorgeix en contextos d'emergència de crear espais segurs per garantir la protecció dels infants i les seves famílies.

Carregant...