Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Vuelos Iberia Dallas, San Francisco y Washington
08 novembre 2021Tornar

Explora els EUA: Dallas, San Francisco i Washington

Nous vols directes a partir de l'abril

Amb Els Estats Units tornen a estar oberts al turisme, a Iberia continuem treballant per reactivar les connexions entre banda i banda de l'Atlàntic. Volem continuar portant-te lluny, de la manera més directa, còmoda i senzilla possible i ja tenim programades tres noves rutes directes als EUA per a la temporada d'estiu vinent: Dallas, San Francisco i Washington. Molt aviat podràs comprar aquests vols al nostre web per volar a partir de l'abril.

Dallas, nova destinació d'Iberia

A partir del mes d'abril, operarem quatre freqüències setmanals a aquesta gran metròpolis del nord de Texas. Converteix-te en un autèntic Dallas Cowboy i descobreix aquesta ciutat carregada de cultura, història i experiències gastronòmiques.

Estrena de Washington

Just abans que comencés la pandèmia, a Iberia vam anunciar la intenció d'operar vols directes Madrid-Washington. Ara recuperem i materialitzem aquest objectiu i, a partir del mes d'abril del 2022, operarem quatre vols setmanals amb la capital dels Estats Units, on es concentren les principals institucions governamentals del país: el Capitoli, la Casa Blanca i la Cort Suprema.

Tornada a San Francisco

I la temporada d'estiu vinent recuperem també la ruta a San Francisco, que operava com a vol estacional abans de la pandèmia. En concret, seran tres vols a la setmana a partir del mes d'abril. Fes-te fotos amb l'icònic Golden Gate de fons, visita l'antiga presó d'Alcatraz i passa pel pintoresc Fisherman's Wharf, la zona antiga de la ciutat.

Carregant...