Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Vuelos España-EEUU
18 octubre 2021Tornar

Els EUA obren les portes. Vens?

Aquest hivern oferim 70 vols setmanals amb els EUA

Torna el turisme als Estats Units. Hi ha algú més que ja faci les maletes? El govern estatunidenc ha anunciat que, a partir del 8 de novembre, el país tornarà a obrir les fronteres a viatges per turisme des de la Unió Europea, després d'una llarga temporada marcada per les restriccions derivades de la pandèmia.

En aquest escenari de bones notícies, des d'Iberia treballem per reactivar tan aviat com sigui possible les connexions, com ja hem aconseguit amb altres països que han anat aixecant les restriccions. Així, de cara a la temporada d'hivern que comença el 31 d'octubre, ja hem programat 70 vols setmanals entre Espanya i els Estats Units, a les mateixes destinacions que ja teníem abans de l'inici de la pandèmia durant tot l'any.

En concret, oferirem deu vols setmanals a Nova York i deu més a Miami per sentit; Chicago tindrà cinc vols a la setmana, i Boston i Los Angeles, tres freqüències setmanals més. L'oferta es completa amb quatre vols setmanals a San Juan de Puerto Rico, destinació que forma part també de l'acord de negoci conjunt per a les rutes entre Europa i l'Atlàntic Nord que Iberia manté juntament amb American Airlines, British Airways i Finnair.

117 destinacions als Estats Units

A més, Iberia ofereix vols dins dels Estats Units a 117 destinacions més, gràcies als acords de codi compartit amb altres aerolínies; el darrer, signat fa uns quants dies amb Alaska Airlines i Level, pel qual s'afegien 37 destinacions més a la costa oest.

Aconsegueix aquí el millor preu per als teus vols als EUA i torna a enamorar-te d'Amèrica.

Carregant...