Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Vuelos Iberia República Dominicana
20 octubre 2021Tornar

Aquest hivern, a la calor del Carib a la República Dominicana

Iberia ofereix 13 vols setmanals a Santo Domingo des del novembre

Combatre l'arribada del fred a la vora del mar, envoltat de sorra blanca i aigua càlida i cristal·lina es fa una mica més fàcil. Per això, des del novembre, augmentem l'oferta de vols a la República Dominicana, perquè donis la benvinguda a l'hivern des d'una platja caribenya.

Santo Domingo és la ruta d'Iberia que ha recuperat més ràpidament la seva capacitat precovid i aquest hivern hi operarem tretze freqüències setmanals, dues més que a l'estiu. Reforcem així el nostre compromís i lideratge a l'Amèrica Llatina en general, on ja Celebrem 75 anys volant, i amb aquesta regió del Carib en particular.

Aconsegueix vols a la República Dominicana  al millor preu amb Iberia.

Airbus A330-300

Aquest vol es fa amb avions Airbus A330-300, amb capacitat per a 292 passatgers: 29 en classe Business, 21 en Turista Premium i 242 en Turista, i una major capacitat de càrrega (20 tones).

Els Airbus A330-300 són avions bimotor que inclouen el producte Turista Premium destinat a clients que habitualment volen en classe Turista, però que estan disposats a pagar una mica més per viatjar més còmodament i amb serveis addicionals com ara seients més amples i amb un 40 % més de reclinació, pantalles full HD de 12" o un servei a bord exclusiu, entre d'altres.

Carregant...