Com funciona El repte Iberia Plus?

Un any més, si utilitzes la teva targeta Iberia Plus, tant la física com la virtual, per fer compres a 12 dels nostres partners, podràs aconseguir fins a 5.000 Avios extra en el teu dia a dia. Només fins al 31 d’octubre!

 

Encara no ets soci d’Iberia Plus? Registra’t ara a iberia.com.

Fins a 5.000 Avios extra per als teus viatges!

Els Avios s’afegiran als que obtinguis de manera individual quan utilitzis els serveis de cadascun dels partners participants.

Si utilitzes... Obtindràs
2 partners + 200 Avios extra
3 partners + 300 Avios extra
4 partners + 500 Avios extra
5 partners + 1.000 Avios extra
6 partners + 2.000 Avios extra
 7 partners o més + 5.000 Avios extra

I tens fins al 31 d’octubre per aconseguir-los.

Logo Avios

Aconseguir Avios extra és així de fàcil

Fins a 12 partners per triar i que pots combinar com vulguis.

Descobreix tots els partners que pots utilitzar.

Per a aquest repte, pots triar fins a 12 partners i combinar-los com vulguis. Fes clic en cadascun dels logotips i obtén més informació sobre les ofertes vigents.

 • Logo Cabify
 • Logo Iberia Plus Store
 • Logo Repsol
 • Logo Cepsa
 • Logo Dufry
 • Logo Cinesa
 • Logo Visa Iberia Icon - Iberia Cards
 • Logo American Express
 • Logo American Avis
 • Logo Budget
 • Logo The Bicester Village Shopping Colletion
 • Logo Hoteles Iberia

Cabify

Acumula 1 Avio per cada km recorregut a Espanya. Vincula la teva targeta Iberia Plus a l’app de Cabify. Selecciona -> El meu compte / Les meves dades / Programa de fidelització. A més, emporta’t una bonificació de 400 Avios de benvinguda si és la primera vegada que viatges amb Cabify.

Més informació

Iberia Plus Store

Aconsegueix fins a 25 Avios per cada € que et gastis a través d’ibplustore.iberia.com a més de 200 marques disponibles: Apple Store, Adidas, Just Eat, The Body Shop, i moltes més.

Més informació

Repsol

Acumula 3 Avios per litre amb Efitec 98 Neotech i Dièsel e+10 i 2 Avios per litre amb Efitec 95 Neotech y Dièsel e+. A més, quan baixis l’app Waylet i seleccionis la teva targeta Iberia Plus, obtindràs 400 Avios extra amb el primer ús que facis.

Més informació

Cepsa

Aconsegueix 2 Avios per cada litre de carburant cada vegada que et proveeixis de combustible a les estacions de servei de Cepsa.

Més informació

Dufry

Guanya fins a 9 Avios per cada euro que et gastis a les botigues Dufry dels aeroports d’Espanya. Per sumar els teus Avios, t’has de registrar a Red by Dufry i vincular la teva targeta Iberia Plus al teu perfil.

Més informació

Cinesa

Aconsegueix 100 Avios per cada entrada de cinema. Només aplicable a les compres a taquilla, màxim de 4 entrades per persona. Queda exclòs Cinesa Capitol 3D, seients VIP, projeccions 3D (amb recàrrec) i esdeveniments especials.

Més informació

Visa Iberia Icon - Iberia Cards

Utilitza la teva targeta Iberia Icon a les teves compres diàries durant el mes d’octubre i acumula 1 Avio per cada 2 € de despesa. A més, pots aconseguir un 10 % de descompte a les teves compres durant el vol a Iberia.com. I si encara no tens la targeta Iberia Icon, sol•licita-la i aconsegueix fins a 9.000 Avios de benvinguda.

Més informació

American Express

Durant el mes d’octubre, converteix els teus punts Membership Rewards en Avios i gaudeix d’un 20 % extra. I si encara no tens la targeta American Express, sol•licita-la i aconsegueix fins a 40.000 Avios de benvinguda.

Més informació

Avis

Pel fet de ser soci Iberia Plus, si reserves i llogues un cotxe entre l'1 d'octubre i el 15 de desembre, t’emportaràs un mínim de 3.000 Avios. Amb Avis, el cap de setmana és encara millor.

Vàlid per a lloguers de 4 dies o més, incloent-hi el dissabte a la nit, i per a cotxes del grup C o superior.

Condicions: les anotacions d’“El Repte d’Iberia Plus” només seran vàlides per als lloguers realitzats durant el mes d’octubre.

Més informació

Budget

Aconsegueix 2 Avios per cada € que et gastis per llogar, per a tots els grups de cotxes i per a lloguers nacionals i internacionals.

Condicions: les anotacions d’“El Repte d’Iberia Plus” només seran vàlides per als lloguers realitzats durant el mes d’octubre.

Més informació

The Bicester Village Shopping Collection®

Acumula 5 Avios per cada 4 € que et gastis. Per obtenir-los, has de presentar els teus tiquets de compra juntament amb la teva targeta Iberia Plus al Centre d’Informació Turística del Village el mateix dia de la compra.

Més informació

Hoteles Iberia

Reserva les teves estades per al mes d’octubre a través d’hotel.iberia.com i aconsegueix 1 Avio per cada euro que et gastis.

Condicions: les anotacions d’“El Repte d’Iberia Plus” només seran vàlides per als lloguers realitzats durant el mes d’octubre.

Més informació

 

 

Aquesta promoció és exclusiva per a titulars Iberia Plus residents a Espanya. Consulta els Termes i Condicions de la promoció aquí. Si tens preguntes freqüents, consulta-les aquí.

Carregant...