Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

London Big Ben

El teu viatge a Londres ha començat.

Combina el teu vol + hotel i estalvia en la teva estada a la capital d'Anglaterra.

Art, compres, gastronomia… el teu viatge a Londres és això i molt més

Viatjar a Londres almenys un cop a l'any hauria de ser gairebé obligatori. El seu ambient t'atrapa tan bon punt arribes, la seva història et deixa sense paraules i la seva barreja de cultures t'anima a quedar-t'hi una setmana, un mes o fins i tot un any sencer! Monuments increïbles, tones d'art, botigues inimaginables, un munt de mercats de carrer... aquesta ciutat ho té tot i, per això, no te la pots perdre. Organitza ja el tan desitjat viatge a Londres!

Ofertes de viatges a Londres

Termes i condicions:

A la pàgina de resultats s'especifiquen els aeroports, la durada i el tipus de moneda que s'utilitzarà en la transacció. Aquests preus s'actualitzen cada setmana, per això és possible que variïn en les pàgines següents. Els preus inclouen tots els càrrecs, taxes i suplements de transport, però poden variar. Alguns mètodes de pagament comporten despeses de gestió.

Vol + Hotel: La disponibilitat de paquets de vol més hotel pot estar molt limitada. Tots els preus dels paquets de vacances a Londres, si es mostren, són per persona, estan expressats en euros, es basen en una habitació doble estàndard i inclouen bitllets d'anada i tornada en classe turista en vols d'Iberia o en vols amb codi compartit.

Vols + cotxe: La disponibilitat de paquets de vol més cotxe pot estar molt limitada. Tots els preus dels paquets de vacances, si es mostren, són per persona i es basen en reserves de 2 adults en habitació doble. El preu inclou els bitllets d'anada i tornada en classe turista en vols d'Iberia o en vols amb codi compartit, així com el lloguer d'un vehicle del Grup A.

British Airways Holidays organitza i comercialitza tots els paquets de vacances de vols més hotel o cotxe i activitats turístiques. Els termes i condicions estàndard d'Iberia són aplicables. Tots els viatges i productes no aeris estan subjectes a disponibilitat. Per gaudir del descompte de resident de les illes, cal reservar l'hotel o cotxe i els vols per separat.