Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

NYC Skyline

Et mereixes un viatge a Nova York!

I, per gaudir-ne encara més, estalvia combinant vol amb hotel o cotxe

Sí, no hi donis més voltes: et mereixes unes vacances a Nova York.

Et mereixes complir el teu somni i passejar per la Cinquena Avinguda, conèixer la capital del món, despertar-te a la ciutat que mai no dorm i descobrir-ne tots els racons amb nosaltres. I és que en un sol viatge a Nova York pots complir molts dels teus somnis. Nosaltres t'ajudarem a fer-los realitat.

Informació general

A la pàgina de resultats s'especifiquen els aeroports, la durada i el tipus de moneda que s'utilitzarà en la transacció. Aquests preus s'actualitzen cada setmana, per això és possible que variïn en les pàgines següents. Els preus inclouen tots els càrrecs, taxes i suplements de transport, però poden variar. Alguns mètodes de pagament comporten despeses de gestió.

  • Vol + hotel: La disponibilitat de paquets de vol més hotel pot estar molt limitada. Tots els preus dels paquets de vacances a Nova York, si es mostren, són per persona, estan expressats en euros, es basen en una habitació doble estàndard i inclouen bitllets d'anada i tornada en classe turista en vols d'Iberia o en vols amb codi compartit.

  • Vol + cotxe: La disponibilitat de paquets de vol més cotxe pot estar molt limitada. Tots els preus dels paquets de vacances a Nova York, si es mostren, són per persona i es basen en reserves de 2 adults. Inclouen bitllets d'anada i tornada en classe turista en vols d'Iberia o en vols amb codi compartit, així com el lloguer d'un vehicle del grup A.

British Airways Holidays organitza i comercialitza tots els paquets de vols més hotel o cotxe i activitats turístiques. Els termes i condicions estàndard d'Iberia són aplicables. Tots els viatges i productes no aeris estan subjectes a disponibilitat. Per gaudir del descompte de resident de les illes cal reservar l'hotel o cotxe i els vols per separat.